Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Nova posteljnina za otroško posteljico 11 delna - še zapakirana
  • Nova posteljnina za otroško posteljico 11 delna - še zapakirana
  • Nova posteljnina za otroško posteljico 11 delna - še zapakirana
  • Nova posteljnina za otroško posteljico 11 delna - še zapakirana

Nova posteljnina za otroško posteljico 11 delna - še zapakirana

Cena
40 €
Šifra oglasa: 2701689

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Savinja
Stanje
novo

Opis oglasa

Nova še zapakirana Otroška Posteljnina - 11- delna iz 100 % bombaža.

Komplet vsebuje:

1. Dvostransko prevleko za vzglavnik velikosti 40 x 60 cm. Univerzalna velikost ustreza prav vsakemu vzglavniku. Narejena je iz 400 % bombaža, kateri vsebuje Ökotex in TÜV standard kakovosti. Zadrga se nahaja na notranji strani prevleke.

2. Dvostransko prevleko za odejo velikosti 135 x 100 cm. Narejena je iz 400 % bombaža, kateri vsebuje Ökotex in TÜV standard kakovosti. Zadrga se nahaja na notranji strani prevleke.

3 – 8. Modularni 6-delni komplet, je sestavljen iz šestih blazin v velikosti 32 cm x 32 cm. Vsaka blazina je napolnjena z posebnim antialergenim silikonskim materialom, ki ohranja debelino blazine, je elastičen in zračen. Polnilo vsebuje certifikat Ökotex. Prevleka je narejena iz 100 % bombaža. Blazine se lahko urejajo in kombinirajo v poljubnem vrstnem redu, hkrati pa ustvarjajo edinstveno vzdušje za vašega otroka. Varovalne blazine niso samo zaščita posteljice in varovalo, vendar tudi zaščita v času spanja. Blazine lahko uporabite tudi v druge namenje oziroma za otroško igro.

9. Velika dvojna funkcionalna univerzalna mreža proti komarjem v velikosti 470 x 160 cm. Mreža se lepo razporedi okoli posteljice, je dekorativno nagubana in jo je mogoče na daljši stranici posteljice tudi pritrditi. Mreža sega skoraj do tal. Robovi mreže proti komarjem se končujejo z lepo satenasto obrobo. Mreža je narejena iz mehkega in zračnega tila, z njeno pomočjo je videti posteljica privlačna in služi tudi kot okras. Na mreži za komarje se nahajata tudi srčka, ki sta polnjena z mehkim polnilom in predstavljata edinstven dodatek posteljnine.

10. Viseči dve srci + 11. Velik ojačan lok – Dva srca, napolnjena z mehkim polnilom, je sladek in edinstven dodatek k posteljnini. Dodatek je idealen in pritegne pozornost otroka predvsem v prvih mesecih življenja, saj učinkovito nadomešča vrtiljak. Sam lok se lepo poveže s celoto.

Vsi dodatki, ki niso zgoraj navedeni in so prikazani na slikah so izključeni.

Poglejte še ostale oglase z otroško opremo.
V kolikor vzamete več stvari za otroka cene prilagodim. Najraje bi prodala vse skupaj.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
03.02.2023. ob 11:38
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
278 -krat