XBOX ONE Digitalni TV sprejemnik

  • Cena: 16,39 
  • Šifra oglasa: 1795458
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Šempeter pri Gorici, Šempeter pri Gorici
Interna številka izdelka: 6CV-00001
Stanje: novo

Več:

XBOX One Digitalni TV sprejemnik


Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI:

Xbox One Digital TV Tuner omogoča uporabnikom Xbox One boljše doživetje digitalne prizemne televizije DVB-T preko USB enojnega sprejemnika, ki je alternativa dostopu do televizijskih vsebin s kabla ali satelitskega set-top box-a, priključenega prek priključka HDMI-In. Poleg tega bo novi digitalni TV-sprejemnik podpiral tudi televizijske standarde DVB-T, DVB-T2 in DVB-C brezplačnega zraka.
Lastnosti

Poleg funkcij je spodaj seznam zmogljivosti, ki jih omogoči Xbox One Digital TV Tuner na teh izbranih trgih:

Oglejte si televizor visoke ločljivosti na Xbox One: z digitalnim TV-sprejemnikom Xbox One lahko gledate brezplačne televizijske kanale DVB-T, DVB-T2 in DVB-C brez spreminjanja TV-vhodov. Med gledanjem televizije in celo gledanjem televizije lahko prejmete vabila in obvestila o igrah, medtem ko čakate na začetek tekme več igralcev.
Predvajanje televizije v načinu snemanja: televizijo lahko gledate s pomočjo načina Snap, gledate TV na strani in pustite glavni zaslon za igre, Skype ali druge aplikacije.

Zaustavi Live TV: prekinite svojo najljubšo predstavo, medtem ko vstanete na odmor.
TV oglasi v OneGuide: oglasi v TV-jih bodo na voljo v OneGuide. Recite "Xbox, kaj je na Sloveniji 1?", Da se hitro pomaknete neposredno na sezname tega kanala *.
Priljubljeni kanali v OneGuide: ustvarite svoje osebne priljubljene v programu OneGuide, tako da lahko preprosto izberete, kaj želite gledati.
Channel Tuning by Voice: OneGuide vam omogoča, da svoj priljubljeni televizijski kanal pokličete po imenu in ga takoj začnete gledati *.
OneGuide na SmartGlass: zdaj imate na voljo novo celoto OneGuide v novi aplikaciji SmartGlass, ki omogoča prilagajanje kanalov na televizorju.
TV On Demand na zahtevo : TV oglasi v OneGuide bodo označili, katere oddaj so na voljo na zahtevo iz video aplikacij.
Stream Live TV: pretakanje televizijskega programa čez televizijo na druge naprave v domu z uporabo aplikacije Xbox v napravah Windows 10 ali aplikacije Xbox One SmartGlass v operacijskem sistemu Windows, Windows Phone, iOS ali Android, čeprav nekdo drug igra igro Xbox One.

GARANCIJA 12 MESECEV.


Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI:

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.
Naslov
Cvetlična 56
Mesto in poštna številka
5290 Šempeter pri gorici
Regija
Goriška
Slovenija
E-pošta
info@techshop.si
Lokacija oglasa XBOX ONE Digitalni TV sprejemnik
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa