Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • USB Digitalni TV sprejemnik z XBOX ONE

USB Digitalni TV sprejemnik z XBOX ONE

Cena
16,39 €
Šifra oglasa: 1795458

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Šempeter pri Gorici, Šempeter pri Gorici
Interna številka izdelka
6CV-00001
Stanje
novo

Opis oglasa

XBOX One Digitalni TV sprejemnik


Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI:

Xbox One Digital TV Tuner omogoča uporabnikom Xbox One boljše doživetje digitalne prizemne televizije DVB-T preko USB enojnega sprejemnika, ki je alternativa dostopu do televizijskih vsebin s kabla ali satelitskega set-top box-a, priključenega prek priključka HDMI-In. Poleg tega bo novi digitalni TV-sprejemnik podpiral tudi televizijske standarde DVB-T, DVB-T2 in DVB-C brezplačnega zraka.
Lastnosti

Poleg funkcij je spodaj seznam zmogljivosti, ki jih omogoči Xbox One Digital TV Tuner na teh izbranih trgih:

Oglejte si televizor visoke ločljivosti na Xbox One: z digitalnim TV-sprejemnikom Xbox One lahko gledate brezplačne televizijske kanale DVB-T, DVB-T2 in DVB-C brez spreminjanja TV-vhodov. Med gledanjem televizije in celo gledanjem televizije lahko prejmete vabila in obvestila o igrah, medtem ko čakate na začetek tekme več igralcev.
Predvajanje televizije v načinu snemanja: televizijo lahko gledate s pomočjo načina Snap, gledate TV na strani in pustite glavni zaslon za igre, Skype ali druge aplikacije.

Zaustavi Live TV: prekinite svojo najljubšo predstavo, medtem ko vstanete na odmor.
TV oglasi v OneGuide: oglasi v TV-jih bodo na voljo v OneGuide. Recite "Xbox, kaj je na Sloveniji 1?", Da se hitro pomaknete neposredno na sezname tega kanala *.
Priljubljeni kanali v OneGuide: ustvarite svoje osebne priljubljene v programu OneGuide, tako da lahko preprosto izberete, kaj želite gledati.
Channel Tuning by Voice: OneGuide vam omogoča, da svoj priljubljeni televizijski kanal pokličete po imenu in ga takoj začnete gledati *.
OneGuide na SmartGlass: zdaj imate na voljo novo celoto OneGuide v novi aplikaciji SmartGlass, ki omogoča prilagajanje kanalov na televizorju.
TV On Demand na zahtevo : TV oglasi v OneGuide bodo označili, katere oddaj so na voljo na zahtevo iz video aplikacij.
Stream Live TV: pretakanje televizijskega programa čez televizijo na druge naprave v domu z uporabo aplikacije Xbox v napravah Windows 10 ali aplikacije Xbox One SmartGlass v operacijskem sistemu Windows, Windows Phone, iOS ali Android, čeprav nekdo drug igra igro Xbox One.

GARANCIJA 12 MESECEV.


Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI:

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.09.2022. ob 08:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1147 -krat