Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Kaljeno zaščitno steklo za iPhone 7 8

Kaljeno zaščitno steklo za iPhone 7 8

Cena
8,90 €
Šifra oglasa: 2027591

Osnovne informacije

Lokacija
Goriška, Šempeter pri Gorici, Šempeter pri Gorici

Opis oglasa

Za podroben pregled ponudbe in naročilo obiščite našo spletno trgovino OutletShop.si!

DODAJ V KOŠARICO
Lastnosti:Proizvajalec: UniphaBarva: prozornaDebelina: 0,3 mmTrdota stekla: 9H
Kaljeno zaščitno steklo Unipha nudi maksimalno zaščito zaslona pred praskami in udarci. Izdelano je po najnovejših standardnih in zagotavlja perfektno prileganje in enostavno namestitev. Je popolnoma prozorno. Dobro absorbira udarce tudi pri padcu telefona.Prisotnost stekla ne ovira odzivnosti zaslona, po njegovi namestitvi pa ne boste občutili razlike v odzivnosti. Pokriva samo ravni del ekrana.Osnovne značilnosti:skoraj neopazno, zelo tanke debeline (0,3 mm)popolna prozornost ohranja realne barve zaslonaizjemna odpornost na umazanijo, praske in udarcezmanjša možnost poškodbe zaslona, saj absorbira silo ob udarcunatančno obdelani robovinanostrukturadolga življenjska dobaenostavna namestitev in odstranitev, majhna možnost za nastanek mehurčkov
Primerno za:Apple:iPhone 7iPhone 8
Vsebina kompleta:1x zaščitno steklo1x mokra krpica za čiščenje1x suha krpica za čiščenje
Navodila za namestitev:Dobro očistite zaslon s priloženo mokro čistilno krpico št. 1 (zelena). Pod svetlobo se prepričajte, da ste odstranili vse prašne delce.Obrišite zaslon s priloženo suho čistilno krpico št. 2 (vijolična).Odstranite zaščitno folijo na steklu.Steklo poravnajte z zaslonom in ga postopno spustite na zaslon. Med spajanjem stekla pazite na poravnanost stekla z robovi telefona.Steklo zgladite tako, da odstranite morebitne zračne mehurčke. VIDEO: Prikaz namestitve zaščitnega stekla na telefon Za podroben pregled ponudbe in NAROČILO obiščite našo spletno trgovino OutletShop.si!
Dodatne informacije:
Izdelek je NA ZALOGIKontaktirajte nas na e-mail info@outletshop.si ali telefon 031 666 309 (delavniki od 9:00 do 17:00) Poštnina: poštnina znaša 2,70 EUR v primeru plačila po predračunu oz. 3,70 EUR v primeru plačila po povzetju. Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Načini plačila: omogočamo plačilo po predračunu, plačilo s kartico ali PayPal v spletni trgovini in plačilo po povzetju.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
24.11.2019. ob 00:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
446 -krat