Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOMPONENTKO - SERVIS RAČUNALNIKOV, PRENOSNIKOV, RAČUNALNIŠKE OPREME
  • KOMPONENTKO - SERVIS RAČUNALNIKOV, PRENOSNIKOV, RAČUNALNIŠKE OPREME
  • KOMPONENTKO - SERVIS RAČUNALNIKOV, PRENOSNIKOV, RAČUNALNIŠKE OPREME

KOMPONENTKO - SERVIS RAČUNALNIKOV, PRENOSNIKOV, RAČUNALNIŠKE OPREME

Cena
999 €
Šifra oglasa: 6222733

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Živijo :)

Pri KOMPONENTKU nudimo tudi servis računalniške opreme, računalnikov, prenosnikov, prenosnih računalnikov. Če se vaš prenosnik, prenosni računalnik ali namizni računalnik pregreva, deluje počas (t.i. "šteka" "štekanje"), smo pravi naslov za vas.




------ PREGREVANJE PRENOSNIKA ------

Poskrbite za pravilno hlajenje svojega prenosnika ali osebnega računalnika takoj!

Večina poškodb matične plošče ali grafične kartice se zgodi zaradi pregrevanja prenosnika ali osebnega računalnika. Visoke temperature so velikokrat usodne za različne poškodbe plošče, pregretje grafičnih čipov ter ostalih komponent prenosnika ali osebnega računalnika. Čiščenje hladilnega sistema je osnova kot pri servisu avtomobilov menjava olja. Termalne paste in termal pade na hladilnih sistemih je potrebno menjati ter očistiti hladilni sistem saj le tako lahko vaš prenosnik ali osebni računalnik deluje nemoteno in pri priporočenih temparaturah kjer je delovanje računalnika optimalno.

Strošek čiščenja prenosnika ali osebnega računalnika je dostikrat neprimerno manjši od saniranja posledic pregretja. Zato svetujemo da opravite čiščenje hladilnega sistema in notranjosti vašega prenosnika ali osebnega računalnika vsaj enkrat na dve leti.
Z veseljem vam bomo pokazali slike kakšen je hladilni sistem po tem času in zgrozili se boste. Testi bodo tudi pokazali koliko se bo znižala temperatura pri delovanju ter obremenitvi in opaziti bo veliko razliko!

Večina vestnih strank se poslužuje te storitve enkrat letno (največkrat pomladi pred dvigom temperatur), računalničarji in ostali v IT branži pa tudi do dvakrat letno saj le optimizirano delovanje zagotavlja nemoteno delo.



------ PREGREVANJE RAČUNALNIKA -----

Pregrevanje računalnika zna biti velik problem, saj vam ob ne rednem čiščenju lahko odpovejo računalniške komponente. Pregrevanje računalnika lahko vpliva tudi na samo hitrost delovanja, saj, ko je temperatura računalniških komponent previsoka, se sistem samodejno upočasni z namenom, da ne poškoduje komponent. Pri pregrevanju računalnikov pogosto prihaja do samodejnega ugašanja in posledično do okvare trdega diska, grafične kartice, chipseta in drugih računalniških komponent. Zaradi prekinjanja mikro povezav na vezju, prihaja tudi do drugih težav, kot so zmrzovanje sistema itd…

----- ČIŠČENJE RAČUNALNIKA ------

Temeljito čiščenje hladilnega sistema, izpihovanje nabranega praha in menjava termalne paste. Čiščenje in dezinfekcija zunanjosti računalnika pa je blagodejno tudi za naše zdravje. Niti zamisliti si ne morete koliko bakterij in bacilov se nabere skozi leto na naših tipkovnicah.


----- VAM RAČUNALNIK POVZROČA TEŽAVE -----

Včasih težava z vašim računalnikom ni tako velika kot izgleda na prvi pogled. Včasih, pa je. Vaš dvom o velikosti težave bomo v dveh urah brezplačno ovrgli ali potrdili. Po končani brezplačni diagnostiki na našem računalniškem servisu Help 404 dvoma ne bo več. Ostala bodo samo dejstva in rešitve za vašo računalniško težavo. Ne obvezujemo vas z ničemer. Računalnik lahko pustite pri nas, da vam ga popravimo. Lahko pa se odločite, da ga ne popravljate. To je odvisno čisto od vas.



----- OPIS VAŠE TEŽAVE -----

Kratek opis vaše težave nam pošljite na Elektronski naslov: info@komponentko.si in pregledali bomo možnosti:)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMPONENTKO prav tako sprejema ponudbe za odkup katerikoli drugega vašega izdeleka zabavne elektronike, ki ga imate doma in ga nameravate prodati (Računalniške komponente, električni skiroji, računalniški volani, ....)

Prosimo, da nam ponudbo pošljete na kateregakoli izmed naslednjih kontaktov:

Mobilno številko: 070-280-386 (Lahko SMS ali MMS, po želji tudi klic)
Elektronski naslov: info@komponentko.si
Discord: Komponentko#3985 (pazite na male in velike črke)
Preko Bolha.com zasebnih sporočil



Že vnaprej hvala za vse dobre ponudbe!

P.S. Smo zelo odzivni!

-----------------

KOMPONENTKO na prvo mesto postavlja kupca in poskrbi, da ima kupec odlično izkušnjo pri nakupu rabljene zabavne elektronike. Smo butična trgovinica z rabljeno zabavno elektroniko, kjer temeljimo na osebnem pristopu in dejstvu, da vam kot kupcu prikažemo, da se nakup rabljene elektronske opreme splača!




Keywords: Servis računalnika, Servis prenosnika, Servis laptopa, pregrevanje, računalnik se mi pregreva, termalna pasta, servis prenosnega računalnika, servisiranje PC-jev, Računalniški servis, popravilo računalnika, Popraviti računalnik, računalnik, tiskalnik, servis, ne dela, ne prižge, počasen, inštalacija, windows, word, excel, kartica, internet, podpora, računalniška, oddaljena pomoč, Wifi, HP, FB, facebook, virus,
Diagnostika računalnika, računalniški servis, čiščenje računalnika, reševanje podatkov, Toshiba, HP, Asus, Dell, Acer, servis prenosnikov, prenosnik, namizni računalnik, hiter računalniški servis, garancija na popravilo, servis računalnikov

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
12.11.2021. ob 10:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
662 -krat