Traktor Goseničar GRILLO Dumper 507 s škropilnico

  • Cena: 6.000 
  • Šifra oglasa: 3517077
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Posavska, Sevnica, Sevnica
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam malo rabljen vinogradniški goseničar, znamke GRILLO tip Dumper 507, z zračno hlajenim motorjem Robin Subaru EX27 OHC, ki ima električni zaganjalnik z 12V akumulatorjem, bencinski, 8,5 KM in s hidrostatičnim pogonom. Na goseničarju je originalno pritrjen nakladalni keson, ki je opremljen s premičnimi stranicami in prekucnim hidravličnim sistemom. Dimenzije kesona v cm so: 100 x 65 x 20 . Nosilnost goseničarja je 500 kg. Goseničar ima vgrajene 4 prestave za naprej in 3 za vzratno vožnjo. Gosenice so dodatno tovarniško razširjene. Na goseničarju je tudi dograjena originalna stopnica.
Nakladalni keson je možno odstraniti in nanj je možno pritrditi visokotlačno pršilnik znamke Vreček Ta pršilnik kapacitete 90 – 120 l se namesti na goseničarja direktno na podnožje goseničarja, saj ima za to prirejen okvir. Pršilnik ima dodatni samostojni pogon Subaru Robin - 9 KM . Pršilnik ima 16 šob, na vsaki strani po 8 s samozapornimi ventili, prav tako pa omogoča priključek pršilne palice.

Goseničar kot tudi škropilnica sta bila rabljena zelo malo, škropilnica je bila v uporabi le eno škropilno sezono, goseničar pa le v času trgatve.

(Slike v oglasu so simbolične.)

Kličite na 041/678-642

Lokacija oglasa Traktor Goseničar GRILLO Dumper 507 s škropilnico
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa