• Podloga za miško 900 x 400 mm | 90 x 40 cm | Gaming & Editing Mousepad
  • Ne zamudite priložnosti

Podloga za miško 900 x 400 mm | 90 x 40 cm | Gaming & Editing Mousepad

Cena
19,90 €
Šifra oglasa: 11515163

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
102430
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/podloge/podloga-za-misko-900-x-400-mm-90-x-40-cm-gaming-editing-mousepad-xxl-komponentko/ .

 
Predstavljamo našo podlogo za miško po meri 900 x 400 mm oziroma 90 x 40 cm: najboljša za profesionalno igranje iger in večopravilnost - XXL Podloga za miško



Odkrijte natančno popolno debelino
Izkušnje nam pravijo, da je razlika med dobrim in odličnim pogosto v podrobnostih. Komponentko ekipa je temeljito testirala različne debeline podlog za miške - od 1 mm do 6 mm - in tako našla popolno debelino podloge. Izbrali smo debelino 4 mm, saj ta debelina podloge za miško zagotavlja natančnost za profesionalne igralce iger in večopravilnost.
Visokokakovostna gumijasta podlaga proti zdrsu
Poslovite se od nepotrebne vadbe! Z vrhunsko gumijasto podlago naše podloge za miško se vam nikoli ne bo treba ukvarjati z nadležnimi težavami pri drsenju ali premikanju. Ne glede na to, ali ste sredi intenzivnega igranja iger ali opravljate delovno nalogo, naša podloga za miško ostane trdno na mestu.
Eleganten, profesionalen videz
Poleg funkcionalnosti se zavedamo tudi pomena estetike. Naše podloge za miško imajo eleganten, profesionalen dizajn, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Ne glede na to, ali ste v poklicnem okolju ali igralni areni, bo njegov dizajn navdušil.
Vrhnji tkaninski material: Obvladajte svoje gibe
Skrivnost naših podlog za miške je vrhunska kakovost tkanine, iz katere so izdelane. Zagotavlja ravno pravo mero odpornosti, da lahko ohranite popoln nadzor nad miško. Ne glede na to, ali sprejemate hitre odločitve pri igranju iger ali urejate do pikslov popoln dizajn, naše podloge za miško zagotavljajo natančnost, ki jo potrebujete, in to z lahkoto.

Končno je podloga za miško več kot le površina; Je razširitev vaše igralne ali delovne nastavitve. Z našimi podlogami za miško po meri dobite popolno kombinacijo dizajna, vzdržljivosti in natančnosti.

 

Podrobnosti o izdelku
Barva: Črna
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Novo
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.09.2023. ob 00:38
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
114 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija