MONTESSORI 3-DELNI PIKLERJEV TRIKOTNIK S ŠVEDSKO STENO IN DESKO ZA SPU

  • Cena: 359 
  • Šifra oglasa: 5436324
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka: 1492020TIF014
Stanje: novo

Več:

Montessori Piklerjev trikotnik omogoči otroku, da se prosto giba in razvije boljše ravnotežje, reflekse ter se nauči kako spretno uporabljati roke in noge. Po trikotniku lahko pleza, se spušča in obeša in s tem razvija svoje motorične sposobnosti po svojem tempu in brez pomoči ali učenja s strani odraslih oseb. Otroku s tem omogočimo, da raziskuje, postane bolj kreativen in sam presodi, česa vsega je sposoben. Primeren je za otroke med 2. in 7. letom starosti.
4V1 PIKLERJEV TRIKOTNIK ZA IGRO, TELOVADBO IN UČENJE
Montessori trikotnik lahko uporabite na 4 različne načine. Otrokom je vedno zanimiv, saj imajo pri vsaki postavitvi možnost razviti različne motorične sposobnosti, raziskovati in se igrati na različne načine. Otrok se lahko skrije pod trikotnik, po njem pleza, se obeša ali spušča.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja.Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
Barve:

Natur + bela
Na voljo tudi samo v natur barvi ali v kombinaciji natur in sive barve. Za več informacij nas pokličite na tel.št. 070 458 517.

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije v postavitvi kocke:

Višina: 50 cm
Širina: 54 cm
Globina: 50 cm
Deska za spuščanje: 65 x 95 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa MONTESSORI 3-DELNI PIKLERJEV TRIKOTNIK S ŠVEDSKO STENO IN DESKO ZA SPU
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa