MONTESSORI VOZIČEK ZA IGRAČE (VEČ BARV)

  • Cena: 146 
  • Šifra oglasa: 5436320
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka: 1492020TIF010
Stanje: novo

Več:

Preprost in prikupen Montessori voziček za igrače lahko otrok uporabi za shranjevanje in prevažanje igrač ter za aktivno igro z drugimi malčki. Voziček ima koleščka, zato ga lahko otrok brez težav tudi sam premika in vozi naokoli. Voziček je zelo stabilen, zato se lahko tudi otroci usedejo vanj in s pomočjo odraslih ali drugih otrok vozijo naokoli in maksimalno uživajo v varnem zavetju svojega doma.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Otroku omogoči, da bolje zaznava svoje okolje ter tako hitreje odkrije svoje sposobnosti. 
KVALITETNO LESENO MONTESSORI POHIŠTVO, IZDELANO V EVROPI
Voziček za igrače izdeluje majhno družinsko podjetje v Latviji, ki se že dve generaciji ukvarja z izdelavo kvalitetnega in kakovostnega pohištva. Vso Montessori pohištvo je izdelano v skladu z Evropskimi standardi iz 100% brezove vezane plošče, ki je izjemno trpežna in lahka, zato lahko izdelke otroci brez težav uporabljajo sami ter si jih prilagodijo svojim željam in potrebam.
Barve:

Naravna, roza, modra, bela

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Višina: 15 cm
Globina: 40 cm
Širina: 40 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa MONTESSORI VOZIČEK ZA IGRAČE (VEČ BARV)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa