HITEX Bamboo Junior 60x120cm vzmetnica

  • Cena: 59,90 
  • Šifra oglasa: 2602695
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska

Več:


Opis:
Napredno otroško ležišče Junio Bamboo je visoko 10 cm in omogoča popolno podporo telesu vašega otroka in pravilno lego hrbtenice. Obračljivo jedro je sestavljeno iz dveh plasti, mehkejše in čvrstejše poliuretanske pene, ki sledi otrokovemu razvoju. Ležišče lahko preprosto obrnete in poskrbite za optimalno podporo telesa glede na otrokovo rast.

Glavne lastnosti:

Inovativen slovenski proizvod visoke kakovosti je najboljša rešitev za otroške postelje in posteljice. Ležišče je primerno za najmlajše otroke, ki spijo v posteljici, kot tudi za tiste malo starejše, ki že spijo samostojno.
Visokoelastična hladno stiskana poliuretanska pena z dvema obračjivima ortopedskima jedroma zagotavlja otroku udobje in pravilno podporo med spanjem.
Izberete lahko med dvema možnostma trdote, mehkejšo in čvrstejšo, in tako poskrbite za optimalno podporo telesa glede na otrokovo rast.
Tkanina in polnilo prevleke ležišča vsebujeta naravna bambusova vlakna, ki odlično vpijajo vlago, ohlajajo in sušijo spalno površino in s tem pripomorejo k dobremu počutju med spanjem.
Snemljiva prevleka je pralna na 40 °C, ležišče je zato primerno za vse otroke z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

Napredno ležišče z obračljivim jedrom
Ležišče nudi odlično podporo otroškemu telesu, saj se popolnoma prilagodi njegovemu razvoju. Obračljivo jedro je sestavljeno iz dveh plasti - mehkejše in čvrstejše. Ležišče lahko preprosto obrnete na eno ali drugo stran in tako poskrbite za optimalno podporo telesa glede na otrokovo rast. Do 4 mesecev se priporoča trša stran, za nadaljnje mesece pa mehkejša.


Ortopedsko jedro za udoben spanec
Jedro ležišča je narejeno iz napredne visokoelastične hladno stisnjene poliuretanske pene, ki otroku zagotavlja udobje, ki ga najbolj potrebuje. 10 centimetrov visoko jedro pravilno podpira vse dele otroškega telesa, kar zagotavlja miren in sproščujoč spanec. Omogoča lažje prilagajanje tako ramenskega kot bočnega predela, zato je počitek še prijetnejši.


Prevleka ležišča iz deleža bambusovih vlaken
Prevleka ležišča vsebuje naravna bambusova vlakna, ki tako v naravni obliki kot v obliki tkanine ohranjajo svojo unikatno, neverjetno sposobnost vpijanja vlage, pri čemer 3- do 4-krat prekosijo celo bombaž. Tako se vzpostavi suho in sveže spalno okolje. Bambusova vlakna s svojimi lastnostmi v poletnih mesecih pripomorejo k ohlajanju, sušenju in odpravljanju neprijetnih vonjav telesa ter v zimskih mesecih k segrevanju spalnega okolja, na telesu prijazno temperaturo.

Snemljiva in pralna prevleka ležišča
Prevleko ležišča lahko snamete in operete na 40 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Prevleka je obdelana z ioni srebra, ki skrbijo za najvišjo stopnjo higiene ter vzpostavljajo čisto in sveže spalno okolje. Ležišče je zato primerno tudi za najobčutljivejše ljudi, alergike in astmatike.


Lastnosti:

Višina ležišča:10 cm.
Tkanina prevleke:40 % bambusova vlakna (viskoza), 60 % mikrovlakna.
Polnilo prevleke:70 % bambusova vlakna (viskoza), 30 % mikrovlakna.
Jedro:hladno stisnjena poliuretanska pena.
Snemljiva in pralna prevleka: 40 °C.
OEKO-TEX certifikat

Dimenzije: 60 x 120 cmVeč podatkov si oglejte na tej povezavi...