Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroška vzmetnica (PREMIUM)

Otroška vzmetnica (PREMIUM)

Cena
60 €
Šifra oglasa: 2104425

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Rudnik
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

PRODAM 4 leta staro Otroško Vzmetnico Träumeland Spring Air 140x70 cm ( SKUPINA - PREMIUM ) v brezhibnem stanju.

Redna cena: 280 eur, prodam za 60 eur

Vzmetnica za otroško posteljico Träumeland Spring Air - varnost vašega otroka od prvega dneva dalje!

Vaš otrok je tu in želeli boste, da se udobno naspi tako kot v maminem trebuhu, zato vam priporočamo vzmetnico za otroško posteljico Träumeland Spring Air, ki bo že od prvega dneva poskrbela za zdrav razvoj vašega otroka in ga nežno zazibala v deželo sanj.

Material:

Nadvložek oziroma prevleka za vzmetnico: večnamenska tkanina »Sleep Safety«, prešita s pralnim frotirjem, 3D enojna zračna blazina na enem koncu glave za prezračevanje na področju glave; ob straneh posebna zračna tkanina – prevleka je pralna pri 60° C in jo je mogoče sušiti v sušilnem stroju.

Jedro ležišča: zelo prožne, samostojne in udobne 3D blazinice iz Cellpur pene za večje udobje in točkovno elastičnost, v kombinaciji s 3D zračnimi blazinicami za odlično prezračevanje obeh strani vzmetnice; zračni varnostni robovi.

Podrobnosti o izdelku:

• hrbtenica otroka še ni popolnoma razvita. S točkovno elastičnim jedrom ležišča bodo vretenca vašega otroka optimalno razbremenjena pritiska in še vedno dobro podprta, tako da se lahko hrbtenica vašega otroka zdravo razvija.
• stran vzmetnice za novorojenčke in malčke: Jedro ležišča ima dve različni ležalni površini – stran za novorojenčke in malčke - za njihovo optimalno udobje in stabilnost med spanjem, prilagojeno vsem fazam razvoja otroka. Priporočamo, da pri telesni teži otroka od cca. 12 kg obrnete vzmetnico iz strani za novorojenčke na stran za malčke.
• prezračevanje vzmetnice je bistvenega pomena za vašega otroka: s tem se izogne nezdravemu kopičenju toplote izdihanega CO² in zagotavlja otroku svež zrak.
• vzdolžni robovi vzmetnice so ojačani, kar omogoča optimalno varnost pri otrokovih prvih poskusih vstajanja v otroški posteljici. Träumeland premišljeno izdeluje otroške vzmetnice brez čvrstih robov na obeh krajših stranicah vzmetnice. To preprečuje, da bi otrok položil glavo na čvrsto podlago in tako spal v nezdravem spalnem položaju.
• snemljiva prevleka za vzmetnico: obe ležalni površini prevleke sta drug od druge ločeni. Če bi bilo kaj narobe, ločite nadvložka in spodnjo stran zamenjajte z zgornjo prevleko, tako da bo vaš otrok lahko ponovno nemoteno zaspal, vi pa boste imeli dovolj časa za pranje umazane strani. Kasneje zaprite prevleki s patentno zadrgo vzdolž obeh strani in zopet boste imeli popolno vzmetnico za vašega otroka.
• ta vzmetnica je idealna za otroke z alergijami.
• celotna vzmetnica je glede na Öko - Tex Standard 100, razred 1 za otroke, preizkušena za otrokom škodljive snovi in je označena z znakom Öko - Tex.

Cellpur pena:

Cellpur pena vsebuje naravni Tencel ®, ki je izdelan iz lesa. Tencel ® naredi peno zelo elastično, hitro vpije vlago in ustvari optimalno, suho klimo za spanje.

3D distančna tkanina:

Nešteto posameznih poliestrskih vlaken daje 3D distančni tkanini neprimerljivo zračnost in točkovno elastičnost. S tem materialom lahko vaš dojenček svobodno diha in se ne bo potil.

»Sleep Safety« prevleka za vzmetnico:
38% Lyocell (Tencel ®), 28% poliester, 34% poliamid (najlon).
Edinstvena »Sleep Safety« prevleka za vzmetnico ima vgrajeno zaščito pred mokroto in je zelo zračna. Srebrne niti, ki so vtkane v tkanino, zagotavljajo naravno protibakterijsko zaščito. »Sleep Safety« prevleka za vzmetnico je pralna pri 60° C.

Tencel ®:
Tencel ® je ustvaril novo dobo v razvoju tehnologije vlaken. Tencel ® so celulozna vlakna in se proizvaja iz lesa na okolju prijazen način (evropska okoljska nagrada). Združuje prednosti mnogih vlaken: mehak in nežen kot svila, močan kot poliester, lahek za vzdrževanje kot akril, hladen in udoben kot platno, topel kot volna in absorbira 130% več vode kot bombaž.

Pralni frotir:
100% poliester.
Pralni frotir so pralna votla vlakna in je zato primeren za otroke z alergijami. Pralni frotir ima visoko vzdržljivost in je idealna prevleka za Träumeland vzmetnico.


• LGA certifikat.

Otroška vzmetnica »Spring Air« je uvrščena v kategorijo »premium« blagovne znamke podjetja Träumeland. To pomeni, da je vzmetnica izdelana iz visoko kakovostnih materialov za zdrav in varen spalni prostor vašega otroka.

Otroška vzmetnica »Spring Air« se odlikuje s 20 Träumeland prednostnimi točkami in je primerna za alergike.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.12.2019. ob 10:09
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
139 -krat