Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pametna ura za otroke Q19, LBS, Geo Fence, Klici, SMS, SOS tipka, modr

Pametna ura za otroke Q19, LBS, Geo Fence, Klici, SMS, SOS tipka, modr

Cena
26,95 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5130692

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Želite ostati v stiku z otrokom, pa se vam zdi še prezgodaj za mobilni telefon? Ponujamo vam preprosto rešitev: pametna ura za otroke Q19. Žive barve in prijetni materiali bodo navdušili otroke. Starši boste lahko na svojem mobilnem telefonu spremljali kje se vaš otrok nahaja, mu poslali nagrado, ko je uspešen, in ga tudi poklicali.
Slike so simbolične. Na voljo v modri barvi. Vse barvne različice najdete na tej povezavi.
Zanesljiva dvosmerna komunikacija
Celovito nadgrajeni čip omogoča, da je komunikacija preko pametne ure Q19 popolnoma jasna in stabilna. Starši se boste z otroki pogovarjali nemoteno tudi v hrupnem okolju.
Spremljajte lokacijo otroka
V vsakem trenutku boste obveščeni o tem, kje se vaš otrok nahaja. Med gibanjem se bo posodabljala tudi informacija o njegovi lokaciji.
Posnemite oddaljeno fotografijo
Z vašim telefonom boste kar na daljavo aktivirali funkcijo fotografiranja okolice. S tem boste v hipu pridobili informacijo o okolju v katerem se vaš otrok nahaja.
Funkcija bujenja in igranja enostavne igre
Pametna ura ponuja možnost nastavitve budilke in opomnikov. Nastavite jih lahko v aplikaciji SeTracker ali DoWear na mobilnem telefonu. Vaš otrok bo vedno obveščen o prihajajočih obveznostih, istočasno pa bo razvijal dobre navade. V prostem času pa se bo sprostil ob igranju enostavne igre.
Pametno varčevanje v baterijo
Če bo vaš otrok dlje časa odsoten in ne bo imel možnosti polnjenja ure, je vnaprej priporočljivo vključiti funkcijo varčevanja z energijo. Ta bo zmanjšala porabo energije in podaljšala čas uporabe ure.
Navodila za uporabo so na voljo na tej povezavi.
Funkcije: Fotografiranje z uro, Samostojna uporaba (SIM kartica), Geo Fence funkcija, Spremljanje lokacije v realnem času, Razigrane barve, Vzdržljiva baterija (400 mAh), Omogoča klicanje, Omogoča pošiljanje SMS, Animacije na zaslonu, Enostavni igri, Aplikacija SeTracker ali Dowear
Zaslon: Upravljanje na dotik, Barvni zaslon, Diagonala 3,9 cm (1,54˝)
Pašček: Mehek silikon, Širina 2,1 cm, Dolžina 23 cm
Tehnologija: Notranji spomin 32 MB, Baterija 400 mAh, Natančnost LBS 100-1000M, Frekvenca (omrežje 2G) 580 / 900 / 1800 / 1900 Mhz, Omrežja: GSM / GPRS / LBS / WiFi

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 20:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
512 -krat