Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Whirlpool W11I ME150 vgradna mikrovalovna pečica
  • Whirlpool W11I ME150 vgradna mikrovalovna pečica
  • Whirlpool W11I ME150 vgradna mikrovalovna pečica

Whirlpool W11I ME150 vgradna mikrovalovna pečica

Cena
1.199 €
Šifra oglasa: 5373248

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Gorišnica, Gorišnica
Stanje
novo

Opis oglasa

Pečica Whirlpool W11I ME150
          
* Tip pečice: turbo pečica
* Tehnologija senzorja cevi: peka 6. čuta
* Nadzor WIFI: da
* Oblika: Zbirka W
Vgrajena turbo pečica W11I ME150 iz nove serije W Collection z 4,5-palčnim barvnim zaslonom bo zagotovila jasno in enostavno upravljanje.
Prednosti:
* Popolnoma izdelane podrobnosti kompaktne pečice
* Barva 4,5 " MySmartDisplay v češkem jeziku + LiveApp : možnost upravljanja naprave iz pametnega telefona ali tablice, upravljanje na dotik
* Avtomobilski recepti + sonda za meso
* Funkcije : Hitro predgrevanje, žar, turbogril, zgornje in spodnje ogrevanje, vroč zrak, ventilator v kombinaciji z mikrovalovnim ogrevanjem, mikrovalovno ogrevanje in odtaljevanje
* Posebne lastnosti : vzhajanje, ohranjanje toplote
* Emajlirana notranjost
* Prostornina: 40 litrov
* Povezljivost - nadzor Wi-Fi - več informacij v videoposnetku
* Pribor : 1 globoka steklena plošča, 1 plošča z nizkim emajlom, 1 rešetka
Podatki o vgradni mikrovalovni pečici Whirlpool W11I ME150:
W11I ME150 / BI / Mikrovalovi / W11I ME150 / / Črna / 45,5x59,5x56cm / vrata 2 v 1:
Notranja prostornina: 40 L
Več prostora za vaše kulinarične kreacije.
Način kuhanja: Mikrovalovna pečica + ogrevanje z več
pretoki in običajno kuhanje.
Samodejni programi
Širok izbor okusnih jedi.
Način delovanja: dotik
Enostavna in pregledna nastavitev parametrov mikrovalovne pečice.
Mere: 455x595x560
6. ObčutekTehnologija, ki misli namesto vas.
6. Sense Live ConnectivityModul WiFi lahko uporabljate za daljinsko upravljanje mikrovalovne pečice.
6. aplikacija SenseLiveNadzirajte tudi po telefonu.
MySmartDisplayBarvni zaslon na dotik TFT s premerom 852 x 480 slikovnih pik.
6. Sense Lifestyle kombinacijeRecepti s pritiskom na gumb.
ŽarFunkcija za peko na žaru v mikrovalovni pečici.
3D tehnologijaZahvaljujoč 3D tehnologiji se toplota v mikrovalovni pečici enakomerno porazdeli in zagotavlja enakomerno toplotno obdelavo.
Otroška ključavnicaPo potrebi lahko nadzor zaklenete.
Zbirka W W11Ena zbirka, tri bleščeče oblikovalske linije, neskončno veselje pri kuhanjuWhirlpool ve, kako pomembne so najmanjše podrobnosti. Brezčasna zasnova kolekcije AW dopolnjuje slog vaše kuhinje in ji daje privlačen videz. Družina oblikovalcev W11 je zasnovana za prefinjene, minimalistične kuhinje. Svetla lepota stekla dopolnjuje in daje čist videz zaradi svoje edinstvene elegantne izdelave. Inovativni senzorji in funkcije poenostavljajo zapletene programe in pomagajo pri vsakem koraku priprave hrane ter zagotavljajo izjemne zmogljivosti za popolno uporabniško izkušnjo.
RedDotAwardNagrajena zbirka W.12 izdelkov Whirlpool je z izjemnim dizajnom prejelo nagrado iF Award. Kolekcija Whirlpool W - z integriranimi in izjemnimi ročaji je prejela dve najboljši iF DESIGN AWARDS v kategoriji najboljših kuhinjskih aparatov. Isti kompleti so prejeli dve nagradi Red Dot Design Awards, tako da ima dvanajst izdelkov Whirlpool zdaj oznako Red Dot. Ta nagrada za ta edinstven dizajn dokazuje, da vrhunski aparati W Collection ponujajo izjemno estetiko in odlično kakovost, ki se popolnoma prilega najsodobnejšim in modernim domovom.
6. ObčutekIzberite tehnologijo, ki meni za vas.Če radi kuhate, a ne želite preživeti veliko časa v kuhinji, je mikrovalovna pečica W11IME150 odlična rešitev za vas! Inteligentna tehnologija 6. Sensor izbere in prilagodi stopnjo moči mikrovalov in čas delovanja, da vsakič doseže popolne rezultate kuhanja.
6. Sense Live ConnectivityBodi pametna. Povežite se s tehnologijo. Dobiti brezplačno.Začni in ustavi. Pražite in prepražite. Dotaknite se in se pomaknite po njem. Vsebina 6.Sensory Live je vedno navdihujoča. Če se povežete s 6thSenseLive, dobite takojšen dostop do številnih prilagodljivih receptov z interaktivnimi vadnicami. Naprave in postopke kuhanja boste lahko upravljali na najpreprostejši način: aplikacija bo na vaš nakupovalni seznam ponujala in dodajala izdelke, ki jih potrebujete. Kulinarične mojstrovine so oddaljene le nekaj strani.
6. aplikacija SenseLiveUpravljanje na dotikS posebno aplikacijo Whirlpool 6th Sense Live lahko svojo napravo upravljate kjer koli in kadar koli. Ta aplikacija vam omogoča hitro doseganje želenih rezultatov, hkrati pa prihranite čas in energijo. Poleg tega aplikacija 6th Sense Live omogoča ustvarjanje, shranjevanje in nalaganje vaših najljubših živil in programov, ponuja nove recepte in omogoča ustvarjanje nakupovalnega seznama. In preprostejše jedi lahko postanejo celo kulinarične mojstrovine.
MySmartDisplayVaš osebni asistent za kuhanje, ki pozna vaše okuse.MySmartDisplay vas navdihuje, da postanete pravi kuhar v kuhinji. Zaslon korak za korakom premika do 100 kulinaričnih različic. 4,5-palčni (852 x 480 slikovnih pik) zaslon na dotik TFT je izjemno preprost in intuitiven. Zaslon MySmart omogoča prikaz fotografij podobne ločljivosti s pomočjo pametnega telefona in zagotavlja neprimerljivo kakovost zvoka v kakovosti MP3.
6. Sense Lifestyle kombinacijeZa vedno popoln rezultat.6. Senzorične kombinacije kuhanja kombinirajo aparat z življenjskim slogom in ustvarjajo nepozabno uporabniško izkušnjo. S pomočjo filtra kategorij izdelkov ali preferenc za hrano (npr. Vegetarijanska, vitamini, BBQ) lahko enostavno poiščete recepte in samodejno nastavite vse parametre kuhanja (temperatura, čas kuhanja, grelni elementi).
ŽarZa žar se vedno najde čas.Če želite hrano z žara, preprosto vklopite mikrovalovno pečico Whirlpool. Pripravite okusno hrano, toast s sirom, vroče sendviče, klobase na žaru ali celo zelenjavo.
3D tehnologijaKulinarična popolnost.3D tehnologija zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote v mikrovalovni pečici v mikrovalovni pečici. Takšna mikrovalovna moč vedno zagotavlja enakomerno ogrevano in kuhano hrano, kar zagotavlja boljše rezultate v krajšem času.
Otroška ključavnicaNe skrbite niti za najmlajše kuharje.Mikrovalovna pečica W11IME150 zagotavlja dodatno zaščito nadzorne plošče. Zahvaljujoč tej rešitvi se lahko izognete nenamernemu spreminjanju nastavitev naprave.
Popolno ujemanjeHolističen videz.Mikrovalovna pečica Whirlpool W11IME150 se popolnoma ujema s pečico, kuhalno ploščo in aparati W Collection, ki vam daje celovit videz in naredi vašo kuhinjo še bolj elegantno.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran: https://www.whirlpool.cz/w11i-me150

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.11.2020. ob 00:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
26 -krat