Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER
  • IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER
  • IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER
  • IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER
  • IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER

IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER

Cena
189 €
Šifra oglasa: 7336317

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Tomačevo
Interna številka izdelka
00264
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

IGRALNA KONZOLA / PLAYSTATION 4 / 500 GB / PS4 + KONTROLER

KOMPONENTKO proda odlično igralno konzolo Playstation 4 s črnim brezžičnim kontrolerjem oziroma gamepadom. Konzola je velikosti 500 GB, kar bo dovolj za vse vaše programe in igre.

V kompletu dobite:
- Playstation 4 / PS4 500 GB Black
- Brezžični srebrn kontroler

Je odlična popestritev za prijateljske večere oziroma odlično darilo tudi otrokom, na konzoli lahko igrate vrsto različnih igric kot tudi uporabljate platforme na primer YouTube, Netflix, Twitch in še več.

DualShock 4 je evolucija DualShock kontrolerja, bistvena sprememba je sledilna ploščica na sprednji strani kontrolerja in lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča lažje spremljanje kontrolerja v prostoru preko PlayStation Eye kamere.
Mnogi boste navdušeni nad "Share" gumbom, ki bo omogočal, da enostavno zajamete sliko iz igre ali videoposnetek in ga delite s prijatelji.

Sony je v novem DualShocku izpopolnil tudi analogne gumbe, ki so sedaj še bolj natančni in nadgradil senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

Izjemna moč PlayStation 4 prihaja iz 8-jedrnega AMD procesorja "Jaguar", ki skupaj z AMD grafično kartico ter 8 GB GDDR5 pomnilnika RAM prinaša odlično izhodiščno točko za vse prihodnje in seveda sedanje najzahtevnejše igre. Vgrajena je gigabitna mrežna kartica za žično povezovanje in pa brezžični vmesnik WiFi 802.11 b/g/n.

Za shranjevanje vseh vaših medijskih in drugih datotek je vgrajen 500 GB trdi disk, Blu-Ray optična enota pa vam bo omogočala predvajanje Blu-Ray in DVD filmov, ter seveda najzahtevnejših iger. Konzola ima tudi vgrajeno povezljivost Bluetooth 2.1+EDR.

Za vse zunanje naprave sta vgrajena dva USB 3.0 priključka in pa AUX priključek za priklop kamere Sony PlayStation 4. Na zadnji strani boste našli HDMI izhod, digitalni optični izhod in pa že omenjen gigabitni mrežni priključek (RJ-45).

Z novo generacijo igralne konzole Sony Playstation - PS4, prinaša tudi prenovljen gamepad DualShock. V primerjavi s prejšnjo generacijo, ima DualShock 4 veliko novih lastnosti kot je vgrajen zvočnik, priključek za slušalke, touchpad, LED luč na sprednji strani, ki sveti v treh barvah in pa gumb Share, ki omogoča hitro deljenje svojih dosežkov s svojimi prijatelji preko spleta.

Prenovljene pa so tudi stvari, kot sta gumba R2 in L2, ki sta sedaj zaobljena navzven in omogočata boljši oprijem, vgrajen je tudi boljši senzor six-axis, tukaj pa je tudi sama oblika gamepada, ki omogoča najboljši oprijem ter udobje ob dolgih urah igranja. Tudi analogni igralni palici sta prenovljeni in z novo obliko ponujata boljši oprijem. Gamepad je seveda brezžičen, polni pa se ga preko priključka micro USB.

PlayStation 4 uporablja naročniški sistem PlayStation Plus, ki uporabnikom omogoča dostop do spletnega igranja in druženja z drugimi lastniki izjemne konzole PlayStation 4.

SPECIFIKACIJE:
- AMD Jaguar, 64-bitni, 8-jederni centralni procesor
- AMD Radeon grafični procesor, podpira 4K ločljivost
- 8GB GDDR5 RAM pomnilnika
- 500GB trdi disk
- Blu-Ray optični pogon
- 802.11n WiFi
- HDMI 1.4, komponentni, kompozitni izhod, SCART
- optični audio izhod


_______________________________________________
Na Google preverite, kaj si o nas mislijo naše stranke!
- Google: "Komponentko" :)

Sledite nam tudi na Facebook strani:
https://www.facebook.com/Komponentko


_______________________________________________
Načini plačila in dostave:
1. Zaradi osebnega pristopa KOMPONENTKO izdelek tudi dostavi :),
2. Izdelek pošljemo prek pošte po ceniku Pošte Slovenije, z odkupnino ali predhodnim nakazilom na transakcijski račun SI56 0224 4149 8151 269,
3. Izdelek prevzamete osebno.


_______________________________________________
KOMPONENTKO prav tako sprejema ponudbe za odkup katerikoli drugega vašega izdelka zabavne elektronike, ki ga imate doma in ga nameravate prodati (Računalniške komponente, električni skiroji, volani, ....)

Prosimo, da nam ponudbo pošljete na kateregakoli izmed naslednjih kontaktov:

Na naši strani: www.komponentko.si/prodajte-nam
Mobilno številko: 070-280-386 (Prosili bi za SMS ali MMS)
Elektronski naslov: info@komponentko.si
Discord: Komponentko#3985 (pazite na male in velike črke)
Preko Bolha.com zasebnih sporočil

Že vnaprej hvala za vse dobre ponudbe!

P.S. Smo zelo odzivni!


_______________________________________________
KOMPONENTKO na prvo mesto postavlja kupca in poskrbi, da ima kupec odlično izkušnjo pri nakupu rabljene zabavne elektronike. Smo butična trgovinica z rabljeno zabavno elektroniko, kjer temeljimo na osebnem pristopu in dejstvu, da vam kot kupcu prikažemo, da se nakup rabljene elektronske opreme splača!

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
19.07.2021. ob 19:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
278 -krat