• PS5 FC 24
  • Ne zamudite priložnosti

PS5 FC 24

Cena
49,99 €
Šifra oglasa: 12312442

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

FC 24 je EA-jevo nadaljevanje več kot 20 letne franšize nogometa z vsemi letošnjimi igralci in od letos naprej z imenom FC .

STANDARD VERZIJA PS5 IGRE KOT PRI OSTALIH PONUDNIKIH + TS DODATEK
EA SPORTS FC 24 je nova era svetovne nogometne igre: več kot 19.000 polno licenciranih igralcev, več kot 700 ekip in več kot 30 lig igra skupaj v najbolj pristni nogometni izkušnji, kar jih je bilo kdaj ustvarjenih.

Občutite bližino igre s tremi najsodobnejšimi tehnologijami, ki na vsaki tekmi zagotavljajo neprimerljiv realizem: HyperMotionV**, PlayStyles, ki jih je optimizirala Opta, in revolucionarni Frostbite Engine.

HyperMotionV zajame igro, kakršna se resnično igra, in uporablja prostorske podatke iz več kot 180 profesionalnih moških in ženskih tekem, kar zagotavlja, da gibanje v igri natančno odraža resnično dogajanje na igrišču.

PlayStyles razsežnosti športnikov interpretirajo podatke iz Opta in drugih virov v značilne sposobnosti, ki povečajo realizem in individualnost vsakega igralca. Revolucionarni pogon Frostbite™ Engine zagotavlja realistične podrobnosti igre, kar prinaša novo raven poglobitve na vsaki tekmi.

Razvijajte klubske legende in izboljšajte svoje igralce s povsem novimi razvojnimi možnostmi Ultimate Team™ Evolutions ter pozdravite ženske nogometašice na igrišču skupaj z moškimi, ko oblikujete svojo sanjsko enajsterico. Ustvarite svojo zgodbo v Managerju in karieri igralca ter se pridružite prijateljem na igrišču z navzkrižnim igranjem*** v Clubs in VOLTA FOOTBALL.


PS5 verzija ne deluje na konzolah PS4.
STANDARD VERZIJA IGRE KOT PRI OSTALIH PONUDNIKIH + TS DODATEK


Starostna omejitev PEGI 3+

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.04.2024. ob 08:02
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
70 -krat

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija