Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Omara za shranjevanje visok sijaj bela 60x29,5x90 cm iverna pl.
  • Omara za shranjevanje visok sijaj bela 60x29,5x90 cm iverna pl.
  • Omara za shranjevanje visok sijaj bela 60x29,5x90 cm iverna pl.
  • Omara za shranjevanje visok sijaj bela 60x29,5x90 cm iverna pl.

Omara za shranjevanje visok sijaj bela 60x29,5x90 cm iverna pl.

Cena
71,99 €
Šifra oglasa: 4854397

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Ptuj, Ptuj
Interna številka izdelka
801140
Stanje
novo

Opis oglasa

Naša omara se bo zelo dobro podala v vaš prostor in k ostalemu pohištvu. Lahko se uporablja kot pisarniška polica, polica za shranjevanje, polica za otroško sobo itd. Ta omara iz kakovostne plošče je izjemno vzdržljiva in stabilna. Omara ima 6 predelkov za shranjevanje, da bodo vaše stvari zaščitene pred prahom. S 3 odprtimi kockami in 3 kockami z vrati ponuja dovolj prostora za različne vsakodnevne stvari, kot so knjige, slike, rastline ali ostale okrasne stvari, ki bodo tako urejene in razstavljene v vaši dnevni sobi, študijski sobi, spalnici ali katerem koli drugemu prostoru. Vrata se odprejo z rahlim potegom. Naša polica je preprosta za sestavo. Paket vsebuje priložen komplet primernih vijakov in navodila za sestavo. Opomba: Preprečite, da bi vaši otroci plezali na omaro ali pod njo. Knjižna polica je lahko nameščena le na tla in ne sme viseti na zidu, saj je tako zagotovljena večja varnost.
Barva: Bela z visokim sijajemMaterial: Iverna ploščaDimenzije: 60 x 29,5 x 90 cm (Š x G x V)S 3 odprtimi kockami in 3 kockami z vratiPotrebno sestavljanje: DaOPOZORILO: Da bi preprečili prevračanje, je treba ta izdelek uporabiti s priloženo napravo za pritrditev na steno.



Naša omara se bo zelo dobro podala v vaš prostor in k ostalemu pohištvu. Lahko se uporablja kot pisarniška polica, polica za shranjevanje, polica za otroško sobo itd. Ta omara

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
21.10.2020. ob 00:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
88 -krat