Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Lesena postelja MEDA (v akciji
  • Lesena postelja MEDA (v akciji
  • Lesena postelja MEDA (v akciji

Lesena postelja MEDA (v akciji

Cena
129,97 €
Šifra oglasa: 1869036

Opis oglasa

Kvalitetna postelja MEDA je narejena iz masivnega bukovega lesa. Postelja MEDA bo svoje mesto našla v marsikateri spalnici in je primerna tako za otroke kot za odrasle. Postelja iz masivnega lesa lahko bistveno pripomore k boljšemu zdravju. Predstavlja trdnost, kvaliteto, predvsem pa udobnost. Za vso naše pohištvo garantiramo NAJNIŽJE CENE, hkrati pa so izdelki hitro dobavljivi. Vrhunska postelja MEDA vam bo omogočila boljše spanje, saj diha in izdelana je iz najboljšega materiala.
Poleg kvalitetne okvirja prejmete tudi posteljno pod! Vzmetnica ni vključena v ceno. Nosilnost postelje je 120kg..
Samo v mesecu oktobru vam nudimo do -40% popust na celoten asortima spalnic. Zato ne čakajte in si privoščite novo vrhunsko posteljo, vzmetnico, omaro ali kar celotno spalnico po garantirano najnižji ceni! Več o akciji "Vse za miren spanec">>>
Dimenzije:90 x 200 cm (zunanje dimenzije: 96 x 210 x 79 cm)120 x 200 cm140 x 200 cmvišina do vzmetnice: 23-23,5 cmBarva:belaMaterial:masivni les (bukev)Opomba: postelja Meda je na voljo tudi v natur barvi.V primeru, da za izdelek obstaja več variant (dimenzija, material, barva,..), objavljena cena velja za najcenejšo varianto izdelka. Vse podrobnosti o izdelku in aktualne cene si oglejte tukaj.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
01.10.2018. ob 08:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
363 -krat