Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VIŠJI PRAVOSODNI SVETOVALEC (PDI) – STROKOVNI SODELAVEC NA ODDELKU ZA

VIŠJI PRAVOSODNI SVETOVALEC (PDI) – STROKOVNI SODELAVEC NA ODDELKU ZA

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12570198

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF79935

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VIŠJI PRAVOSODNI SVETOVALEC (PDI) – STROKOVNI SODELAVEC NA ODDELKU ZA DRUŽINSKO SODSTVO - M/Ž
Naziv delodajalca: OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI
Naslov delodajalca: Tavčarjeva ulica 9 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . ., ., kadrovska.ozlj@sodisce.si
Opis del in nalog: - PROUČEVANJE ZADEV, KI MU JIH DODELI SODNIK, PRIPRAVA STROKOVNE PODLAGE ZA SPREJEM ODLOČITVE, PRIPRAVA ODLOČITVE, PRIPRAVA OBRAZLOŽITVE ODLOČITVE SPREMLJANJE IN PROUČEVANJE PRAKSE TUJIH SODIŠČ TER TUJE STROKOVNE LITERATURE SPREJEMANJE VLOG IN IZJAV STRANK NA ZAPISNIK, ZASLIŠEVANJE STRANK, PRIČ IN IZVEDENCEV, PO NAROČILU SODNIKA V POSAMEZNIH ZADEVAH IZVEN GLAVNE OBRAVNAVE, OPRAVLJANJE PRIPRAV ZA GLAVNO OBRAVNAVO, VODENJE OBRAVNAV POD VODSTVOM SODNIKA PRIPRAVA SPLOŠNIH AKTOV IN DRUGIH STROKOVNIH TER ORGANIZACIJSKIH GRADIV IN NAVODIL ORGANA OPRAVLJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH STROKOVNIH DEL SKLADNO S PREDPISI, KI UREJAJO POSTOPEK NA POSAMEZNEM PODROČJU, IN MATERIALNIMI PREDPISI POROČANJE NA SEJAH SENATOV IN IZDELAVA OSNUTKOV SODNIH ODLOČB PRIPRAVA POMEMBNEJŠIH POROČIL, ANALIZ IN INFORMACIJ, STROKOVNIH REFERATOV, PRAVNIH MNENJ IN VLOG OPRAVLJANJE DRUGIH OPRAVIL, DOLOČENIH S PODROČNIMI PREDPISI OPRAVLJANJE DRUGIH STROKOVNIH DEL PO ODREDBI PREDSEDNIKA SODIŠČA, DIREKTORJA SODIŠČA, VODJE ODDELKA, SODNIKA ALI VODJE STROKOVNIH SODELAVCEV.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 2 leti
Drugi pogoji: Prosto delovno mesto na Oddelku za družinsko sodstvo pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, opr. št. javnega natečaja: Su KS 171/2024. Zahtevana izobrazba: Visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) - univ. dipl. pravnik ali magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja) - magister prava (2.bol.st). Pogoji: delovne izkušnje 2 leti. Poskusno delo: 6 mesecev. Usposabljanje za imenovanje v naziv (v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi), opravljen Pravniški državni izpit. Pogoje za zasedbo delovnega mesta in ostale informacije v zvezi s prijavo na javni natečaj kandidat pridobi na spletni strani Okrožnega sodišča v Ljubljani pod rubriko: Zaposleni - javni razpisi in natečaji: http://www.sodisce.si/okrolj/zaposleni/javni_razpisi_in_natečaji_po_zju/. Vloga naj bo pripravljena na obrazcu Su KS 171/2024, ki je priloga objave javnega natečaja Su KS 171/2024. K vlogi kandidat priloži listine, s katerimi dokazuje izpolnjevanje zahtevane izobrazbe.
Prijava je mogoča do: 26.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
14.04.2024. ob 00:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
16 -krat