Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • IZMENSKI VODJA V FOSFATIH - M/Ž

IZMENSKI VODJA V FOSFATIH - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12553544

Osnovne informacije

Lokacija
Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Interna številka izdelka
PF62637

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: IZMENSKI VODJA V FOSFATIH - M/Ž
Naziv delodajalca: TOVARNA KEMIČNIH IZDELKOV D.D.
Naslov delodajalca: ZA SAVO 6 , 1430 HRASTNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MAJDIČ MATEJA, 03 6205 665, 040 799 513, mateja.majdic@tki.si
Opis del in nalog: - VODI PROCES PROIZVODNJE FOSFATOV. ORGANIZIRA DELO IN KOMUNICIRA Z DELAVCI NA DRUGIH OPRAVILIH, VODI DELOVNA POROČILA, VODI PROCES PROIZVODNJE PO TEHNOLOŠKEM POSTOPKU. OPRAVLJA NADZOR NAD DRUGIMI DELOVNIMI MESTI, TER IZPOLNJUJE RAPORTNE KNJIGE. POZNAVANJE HACCP SISTEMA IN IFS STANDARDOV. OPRAVLJA TUDI PREOSTALA DELA PO NAVODILU NADREJENEGA. UPOŠTEVANJE VARNOSTNIH IN OKOLJSKIH PRAVIL IN DOBRIH PRAKS TER SKRB ZA UREJENO DELOVNO OKOLJE. IZOBRAŽEVANJE ZA POTREBE DELOVNEGA MESTA.

UE delovnega mesta oziroma dela: HRASTNIK
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogoji: Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, natančnost, komunikativnost, samoinciativnost, sposobnost predvidevanja in preprečevanja napak, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v stabilnem in uspešnem podjetju, ugodnosti v okviru zdravega življenjskega sloga ( brezplačna rekreacija - bazen, košarka, tenis). Ustrezna izobrazba je kemijski tehnik, kemijski procesničar, strojni tehnik. Možnost dolgoročnega sodelovanja.
Prijava je mogoča do: 23.04.2024
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/prehrambena-industrija-zivilstvo-veterina/vse-regije).
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 00:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
21 -krat