Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • 3 mesečni paket PREBIOTIKOV IN PROBIOTIKOV
  • 3 mesečni paket PREBIOTIKOV IN PROBIOTIKOV

3 mesečni paket PREBIOTIKOV IN PROBIOTIKOV

Cena
68,90 €
Šifra oglasa: 5571017

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Limbuš
Interna številka izdelka
ND
Stanje
novo

Opis oglasa

Povrnite si zdravje in dobro počutje s 3 mesečno probiotično terapijo jemanja skrbno sestavljenih probiotikov, ki bodo v tem času v vašem črevesju vZpostavile trajne kolonije koristnih in nujno potrebnih bakterij.

Pre & probiotics plus je popolna kombinacija prebiotika in probiotikov za spodbujanje optimalnega delovanja črevesja in imunskega sistema.

Naše črevo je s svojimi 7 metri dolžine del prebavnega sistema. Več kot 98 % elementov vstopi v naše telo neposredno ali posredno skozi prebavni sistem. Iz tega razloga je glavni del našega obrambnega sistema (imunski sistem) osredotočen na črevesje. Če je črevesna flora poškodovana, se bo spremenilo delovanje našega črevesja na njegovih imunoloških, hormonskih, nevroloških, psiholoških in prebavnih področjih. Posledično je velik odstotek našega zdravja odvisen od optimalnega stanja črevesja.

Milijoni bakterij, ki so v našem prebavnem traktu, so živi organizmi, ki potrebujejo hrano za preživetje. Te koristne bakterije, imenovane probiotiki, se kot vsaka hrana hranijo predvsem s prebiotičnimi vlakninami in jih človeško telo ne prebavi. Prebiotiki niso živi organizmi a so nepogrešljivi, ker spodbujajo rast probiotikov in drugih bakterij, ki jih v organizmu najdemo kot sestavine črevesne flore in jo tako ohranjati v ravnovesju.

Kako prepoznamo neravnovesje črevesne mikroflore?

Neravnovesju črevesnih mikroorganizmov pravimo disbioza. Pojavi se pri uživanju antibiotikov, hormonske kontracepcije in drugih zdravil, pri okužbah, stresu ter neustreznem prehranjevanju. Ljudje neravnovesje občutijo kot napihnjenost, napenjanje, imajo vetrove, se jim spahuje, lahko imajo bolečine v trebuhu, so zaprti, utrujeni, imajo ponavljajoče se glivične okužbe.

Probiotiki pomagajo uravnavati številna področja zdravja:

Driska: Probiotiki dokazano pomagajo lajšati težave z drisko (diarejo) in gastroenteritisom. Po rezultatih študij naj bi bila najbolj zanesljiva vrsta lactobacillus, ki uspešno zdravi težave z drisko tudi pri otrocih.
Delovanje možganov: Čeprav so študije še pomanjkljive, pa nekatere ugotovitve kažejo, da naj bi redno uživanje probiotikov izboljšalo delovanje možganov. Še več, pomagali naj bi celo pri simptomih anksioznosti.
Izguba odvečne maščobe: Nekatere vrste probiotikov preprečujejo absorpcijo maščob v črevesju. Odvečne maščobe se tako izločijo, namesto da bi ostajale v telesu. Probiotiki nam pomagajo tudi, da smo dlje časa siti.
Alergije in kožni izpuščaji: Določene vrste probiotikov olajšajo kožne izpuščaje in alergije otrok in dojenčkov. Zdravje kože in črevesja sta neposredno povezana, saj probiotiki pomagajo blažiti vnetja. Pomagajo tudi pri drugih težavah s kožo, npr. pri luskavici, rdečici ali rozaceji in vnetjih.
Vaginalno zdravje: Tako kot zdravje črevesja je tudi vaginalno zdravje odvisno od pravega ravnovesja bakterij. Zdravljenje običajnih genitalnih težav kot so bakterijske okužbe in vaginalna vnetja, naj bi pomagalo vzpostaviti ravnovesje mikroflore.
Probiotiki in šport: Probiotiki povečajo absorpcijo hranilnih snovi v mišične celice, kar lahko športnikom pomaga pri hitrejšem okrevanju po treningu in boljših rezultatov.
Uživanje probiotikov je priporočljivo tako za zdravljenje kot za preventivo, saj redno uživanje probiotikov pomaga ohranjati zdravo okolje prebavil. Stabilno ravnovesje črevesne mikrobiote je pomembno za naše dobro počutje in imunski sistem. Uživanje probiotikov ali koristnih mlečnokislinskih bakterij je priporočeno zlasti, ko se število koristnih bakterij zmanjša ali se razrastejo škodljivi mikroorganizmi (ob okužbi).

Neprijetni simptomi se lahko pojavijo:
ob jemanju antibiotikov, pri okužbi (virusni, bakterijski) prebavil, na potovanju oz. ob menjavi okolja, po zaužitju določene hrane.
Probiotiki pomagajo vzdrževati ravnovesje v črevesni mikrobioti. Za ohranjanje ravnovesja črevesne mikrobiote je probiotike priporočljivo uživati redno.

NaturalDiet Pre&probiotic plus vsebuje probiotik širokega spektra in v 1 kapsuli zagotavlja 8 različnih probiotičnih bakterijskih sevov v izredno velikem številu – 3.960 milijard probiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Z dodanim prebiotikom FOS (fruktooligosaharidi), izvlečkom artičoke in psilium vlaknin.

Priporočamo 3 mesečno kuro, za saniranje težav in povrnitev zdrave črevesje mikrobiote. Istočasno izboljšajte počutje in nahranite črevesne resice, da v bodoče ne bo prihajalo do neprijetnega počutja.

Uporaba
Zaužite 1 kapsulo dnevno pred zajtrkom, kosilom ali večerjo.
Ne uživajte v kombinaciji s toplo hrano ali pijačo.

Opozorila
Ni primerno za otroke. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehranski dodatki niso namenjeni kot nadomestek raznolike in uravnovešene prehrane. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.01.2021. ob 14:49
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
110 -krat