• BELINAL SKIN NAHRANI VAŠO KOŽO OD ZNOTRAJ NAVZVEN
  • Ne zamudite priložnosti

BELINAL SKIN NAHRANI VAŠO KOŽO OD ZNOTRAJ NAVZVEN

Cena
24 €
Šifra oglasa: 12486917

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Interna številka izdelka
005
Stanje
novo

Opis oglasa

Belinal® skin priporočamo za:
• da nahranite kožo s potrebnimi mikrohranili, ki zagotavljajo lepoto kože ter las,
• da omogočite pospešeno tvorbo kolagena in elastina, ki dajeta koži trdnost in prožnost,
• da zavarujete kožo in lase pred škodljivimi vplivi sonca, kajenja in onesnaženja.

Vaša koža je največji in najlepši organ telesa, je ogledalo vašega počutja, zdravja in energije. Zato poskrbite za vašo kožo in jo nahranite od znotraj, preko krvnega obtoka. Koža dnevno potrebuje najboljša, uravnotežena mikrohranila za regeneracijo in zaščito pred UV žarki. Večina kozmetičnih krem dobro nahrani le zgornjo plast kože, prehransko dopolnilo Belinal® skin pa preko krvnega obtoka nahrani in obogati tudi spodnja sloja kože. Poleg izvlečka vej bele jelke vsebuje še naravne vitamine B2, B3, B5, A, C, ki ščitijo celice pred oksidativnim stresom in imajo vlogo pri nastajanju kolagena ter ohranjajo kožo zdravo in sijočo. Vsebuje tudi biotin in cink, ki prispevata k ohranjanju zdravih las.

KAJ POVZROČA STARANJE KOŽE?
Na koži so verjetno najbolj vidne posledice staranja organizma. Staranje kože se neopazno začne po 25. letu, po 30. letu se pojavijo prve nežne gubice, po 40. letu so gubice že izrazitejše. Pri 50 letu starosti postane koža ohlapnejša, gube pa izrazite. Po najsodobnejših spoznanjih so poglavitni vzroki staranja kože naravno staranje organizma, dokazano pa pospešijo proces staranja še UV žarki sonca, stres, kajenje in slaba prehrana.

Z LETI JE VEDNO MANJ KOLAGENA IN ELASTINA ZARADI ČESAR KOŽA POSTAJA VEDNO MANJ ČVRSTA
Koža je sestavljena iz vidne zgornje plasti kože - epidermis (povrhnjica), srednje plasti - dermis (usnjica) in spodnje plasti - hipodermis (podkožje). Dermis sestavljajo vlakna kolagena in elastina, ki dajejo koži trdnost in elastičnost. Kolagenska in elastinska vlakna morajo biti nepoškodovana in med seboj natančno urejena. Le tako bo koža navzven delovala mladostna, sijoča in prožna.
Vendar pa sodobni tempo življenja, sončenje, stres in kajenje puščajo vidne sledove na koži. Vse navedene slabe navade močno povečajo količino prostih radikalov, ki dobesedno trgajo kolagenska in elastinska vlakna, kar povzroča prezgodnje staranje kože.

KAKO BELINAL® SKIN POMAGA PRI ZAVIRANJU STARANJA, LEPŠIM, MOČNEJŠIM LASEM IN NOHTOM?
Belinal® skin je novo slovensko prehransko dopolnilo razvito na podlagi klinične študije. Energija naravnega rastlinskega izvlečka Belinal® in vitaminov ter mineralov za vsakodnevno zagotavljanje svežine vaše kože.
Prehransko dopolnilo Belinal® skin vsebuje:
• naravne polifenole iz vej bele jelke
• naravne vitamine B2, B3, B5, A, C, ki ščitijo celice pred oksidativnim stresom in imajo vlogo pri nastajanju kolagena ter ohranjajo kožo zdravo in sijočo
• biotin in cink, ki prispevata k ohranjanju zdravih las

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Raziskave
Učinke prehranskega dopolnila Belinal® skin potrjuje s placebom kontrolirana klinična študija izvedena na Poljskem v sodelovanju s Fakulteto za farmacijo Univerze v Ljubljani. Sodelovalo je 20 žensk, starih med 45 in 60 let, kjer je ena polovica 12 tednov uživala 1 kapsulo Belinal® skin dnevno, druga pa placebo. Sodelujoče niso uživale drugih prehranskih dopolnil in topikalnih kozmetičnih produktov.
Izsledki klinične raziskave so pokazali naslednje rezultate po 12 tedenski uporabi dopolnila Belinal® skin:
• 12 % manj gubic
• 18% večjo elastičnost kože
• 5 % večjo vlažnost kože
• 89% sodelujočih prostovoljk je navedlo, da so z izdelkom zadovoljne in bi izdelek kupile.

Prehranska dopolnila Belinal so dostopna v lekarnah in specializiranih trgovinah ter direktno pri nas na GSM: 070 76 00 73 ali e-mail: info@belidor.si .

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.04.2024. ob 08:17
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
321 -krat

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija