Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Paket FIT IMUNSKI SISTEM
  • Paket FIT IMUNSKI SISTEM
  • Paket FIT IMUNSKI SISTEM

Paket FIT IMUNSKI SISTEM

Cena
41,90 €
Šifra oglasa: 5571278

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Limbuš
Interna številka izdelka
ND
Stanje
novo

Opis oglasa

Paket z vsemi potrebnimi vitamini in minerali, da se zaščitimo pred virusi in prehladi. Letos poskrbite zase in za svojo družino, da ostanete zdravi in aktivni!

Zaščita imunskega sistema, minerali za zdrav vid, lase, nohte, kože in kosti, podprto delovanje ščitnice, zaščita celic pred oksidativnim stresom, ...

VITAMIN IMUNO COMPLEX; odlična kombinacija vitamina in mineralov v 1 kapsuli - vitamin C, cink, selen in baker so skrbno izbrane sestavine tega dodatka, ki prispevajo k optimalnemu delovanju imunskega sistema, skrbijo za zaščito pred prostimi radikali in oksidacijo.

VITAMIN D; edini vitamin, ki ga telo proizvaja pod vplivom sončnih žarkov (UVB) na kožo in prispeva k boljši absorbciji fosforja in kalcija – za slednjega so sončni žarki bistvenega pomena. Vedno več raziskav daje veli pomen temu vitaminu, ki pripomore k preprečevanju bolezni, kot so bolezni srca in ožilja, depresija, pripomore pa k normalni rasti in razvoju kosti in zobovja. Izjemno močna formula z visokim odmerkom – s 2000 IU (50 μg vitamina D3) na kapsulo.

Super paket, da ostanemo zdravi in fit skozi vso zimo! Prehitite viruse in prehlade in se zaščitite zdaj!

Ker moramo v današnjem času vsi skrbeti za dodatne previdnostne ukrepe, s katerimi ohranjamo imunski sistem v najboljši formi, je pomembno, da si zagotovimo zadosten vnos vitamina D z jemanjem visokokakovostnega prehranskega dopolnila. V kombinaciji z vitaminom C in minerali, nas ščiti pred pogostimi prehladi in virusi, v primeru, da zbolimo, nam pomaga, da bolezen hitro in učinkovito premagamo.

Vse kapsule Natural Diet so rastlinskega izvora in tako primerne za vegetarijance in vegane. Kapsule so super majhne in zaužitje ni problem.

Uporaba:
Zaužijte 1 kapsulo vsakega izdelka na dan med glavnim obrokom.
Opozorila:
Ni primerno za otroke. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehranski dodatki niso namenjeni kot nadomestek raznolike in uravnovešene prehrane. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru.

(Redna cena - za nečlane - je 52,88€)

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.01.2021. ob 14:49
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
108 -krat