Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Paket POPOLNI RESET
  • Paket POPOLNI RESET
  • Paket POPOLNI RESET
  • Paket POPOLNI RESET

Paket POPOLNI RESET

Cena
36,90 €
Šifra oglasa: 5571244

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Limbuš
Interna številka izdelka
ND
Stanje
novo

Opis oglasa

Paket, ki vsebuje prave dodatke za reševanje težav z napihnenostjo, slabo prebavo, utrujenim ter brezvoljnim počutjem. Naj dodamo k vsemu naštetemu še šepajoč imunski sistem? Nič kaj zavidljivo stanje, za katerega imamo na srečo rešitev.

S probiotiki boste rešili prebavne težave in posledično izboljšali imunski sistem, z vitaminom D izboljšali razpoloženje, vitamin C pa bo dvignil energijo in podprl delovanje imunskega sistema.

PROBIOTIC DIGEST; Probiotiki, ki so idealni za zdravljenje in preprečevanje bolezni prebavil. Svetujemo uporabo, če se soočate z intoleranco na hrano ali imate neuravnovešeno črevesno ali vaginalno floro. Dejstvo je, da probiotiki uravnavajo porušeno črevesno mikrobioto. Jemanje probiotikov – dobrih bakterij – omogoči, da je črevesna mikrobiota zdrava in popolno opravlja svoje funkcije. Te so poleg imunskega sistema še tiste, ki omogočajo dobro prebavo: gibanje črevesja, dobro presnavljanje hrane, sinteza določenih vitaminov, lažja razgradnja laktoze ... Izdelek vsebuje koncentrirane liofilizirane probiotične kulture (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus fermentum, Streptococcus thermophillus in Lactobacillus casei) (50 x 109 cfu / g) ter kalcij.

VITAMIN D; edini vitamin, ki ga telo proizvaja pod vplivom sončnih žarkov (UVB) na kožo in prispeva k boljši absorbciji fosforja in kalcija – za slednjega so sončni žarki bistvenega pomena. Vedno več raziskav daje veli pomen temu vitaminu, ki pripomore k preprečevanju bolezni, kot so bolezni srca in ožilja, depresija, pripomore pa k normalni rasti in razvoju kosti in zobovja. Izjemno močna formula z visokim odmerkom – s 2000 IU (50 μg vitamina D3) na kapsulo.

VITAMIN C COMPLEX; osnovni vitamin za trden imunski sistem bi mu lahko rekli. Pa vendar je odličen še za marsikaj drugega, med drugim poskrbi za dvig energije in je resen podpornik proti stresu, pomembno vlogo igra v tvorbi kolagena, kar ohranja normalno delovanje kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. NaturalDiet Vitamin C complex je idealno dopolnilo za varovanje imunskega sistema pred virusi in okužbami, hkrati pa učinkovito prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Rastlinska izvlečka acerole in koromača sta bogata z vitaminom C. Zaradi dodanega kalcijevega askorbata je to dopolnilo primerno tudi za osebe z občutljivim želodcem, ker zaradi nevtralnega pH ne draži želodca.

Super paket, da se znebite neprijetnih situacij s prebavo in hkrati okrepite imunski sistem!

Ker moramo v današnjem času vsi skrbeti za dodatne previdnostne ukrepe, s katerimi ohranjamo imunski sistem v najboljši formi, je pomembno, da si zagotovimo zadosten vnos vitamina D z jemanjem visokokakovostnega prehranskega dopolnila.

Vitamin C je vodotopen vitamin in ga naše telo ne shranjuje, zato je pomembno, da ga vnesemo dovolj s hrano oz. z dopolnili. Ker je eden najpomembnejših antioksidantov, ki pripomore k dobro delujočemu imunskemu sistemu, je pomembno, da preprečimo njegovo pomanjkanje in s tem utrujenost in izčrpanost. Za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zobovja ima vlogo kolagen, nastanek katerega je odvisen tudi od vitamina C.

Zdravi smo toliko, kolikor je zdravo naše črevesje, zato se zavedajte pomembnosti uravnane mikrobiote, čimprejšnje odprave napihnjenosti in napenjanja ter neposrednega dobrega učinka probiotikov na zdravje in dobro počutje. Ko bo vaša prebava urejena, bo tudi vaše počutje boljše.

Vse kapsule Natural Diet so rastlinskega izvora in tako primerne za vegetarijance in vegane. Kapsule so super majhne in zaužitje ni problem.

Uporaba:
Zaužijte po 1 kapsulo vsakega izdelka na dan med glavnim obrokom.
Kapsule Probiotic digest ne uživajte v kombinaciji s toplo hrano ali pijačo.
Opozorila:
Ni primerno za otroke. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehranski dodatki niso namenjeni kot nadomestek raznolike in uravnovešene prehrane. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru.

(Redna cena - za nečlane - je 46,33€)

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.01.2021. ob 20:37
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
133 -krat