• Intel Core i7 2600K | LGA 1155 | 4 Jedra 8 Niti | Sandy Bridge Proceso
  • Ne zamudite priložnosti

Intel Core i7 2600K | LGA 1155 | 4 Jedra 8 Niti | Sandy Bridge Proceso

Cena
79 €
Šifra oglasa: 12622247

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
45476
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/procesorji/intel-core-i7-2600k-lga-1155-4-jedra-8-niti-sandy-bridge-procesor/ .

Procesor Intel Core i7 2600K




Intel Core i7-2600K je visoko zmogljiv procesor iz Intelove druge generacije, znan tudi kot "Sandy Bridge." Ta procesor je bil zelo priljubljen med navdušenci nad navijanjem in zahtevnimi uporabniki zaradi odklenjenega množilnika, ki omogoča preprosto povečanje zmogljivosti s prilagajanjem taktnih frekvenc. Tukaj so ključne lastnosti in značilnosti i7-2600K:

Število jeder in niti: i7-2600K ima štiri jedra in osem niti, zahvaljujoč tehnologiji Hyper-Threading, ki omogoča boljšo večopravilnost in zmogljivost v primerjavi z običajnimi štirijedrnimi procesorji.
Taktna frekvenca: Osnovna taktna frekvenca je 3,4 GHz, vendar lahko s tehnologijo Turbo Boost doseže do 3,8 GHz. Zaradi odklenjenega množilnika je ta procesor zelo priljubljen med overclockerji, saj omogoča dvig taktne frekvence preko privzetih omejitev.
Predpomnilnik: i7-2600K ima 8 MB predpomnilnika L3, kar izboljša hitrost dostopa do pogosto uporabljenih podatkov in omogoča hitrejše izvajanje aplikacij.
Podnožje in pomnilnik: Procesor uporablja podnožje LGA 1155 in podpira pomnilnik DDR3 do 1333 MHz, kar je bilo standardno za drugo generacijo Intel procesorjev.
Grafična zmogljivost: i7-2600K ima integrirano grafiko Intel HD Graphics 3000, ki omogoča osnovne grafične naloge in predvajanje medijskih vsebin. Za zahtevne igre ali profesionalno grafično delo je priporočljiva uporaba ločene grafične kartice.
Overclocking: Zaradi odklenjenega množilnika je i7-2600K znan kot odličen procesor za navijanje, saj uporabnikom omogoča doseganje višjih taktnih frekvenc in s tem povečanje zmogljivosti.

Intel Core i7-2600K je bil eden izmed najbolj priljubljenih procesorjev svoje generacije, zahvaljujoč kombinaciji visoke zmogljivosti, Hyper-Threading tehnologije in overclocking potenciala. Čeprav je danes procesor starejši, ostaja solidna izbira za osnovne naloge, večopravilnost in celo določene igre z zmernimi zahtevami. Zaradi svoje prilagodljivosti je bil dolgo časa zelo cenjen med navdušenci nad overclockingom.




Ob nakupu novega procesorja omogočamo odkup vašega starega ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi procesorji v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo procesorjev si lahko ogledate na: PROCESORJI



Zakaj se nakup procesorja v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Serija procesorja: Core i7
Število jeder: 4
Hyper-threading: DA
Podnožje: LGA1155
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 01:17
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
784 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija