Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • K2 AUTO CARE DFA-39 1L aditiv proti zmrzovanju nafte

K2 AUTO CARE DFA-39 1L aditiv proti zmrzovanju nafte

Cena
14,90 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 2231042

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Dodatek DFA-39 je učinkovito sredstvo za izboljšanje hladnega toka oljnih goriv. Upočasnjuje aglomeracijo parafinov in destiliranih olj. Zmanjšuje stopnjo zamašitve hladnih filtrov za gorilne filtre, ki so nameščeni na mesta dodajanja goriva v dizelskih motorjih in kotlih. Aditiv zagotavlja uporabnost goriv do temperature -39C. Preprečuje nastajanje korozije. Primeren za vsa dizelska goriva in kurilna olja. Kompatibilen z aromatskim in alifatskim topilom.

Navodila za uporabo:
Dobro pretresemo embalažo. Doziramo 0,5L DFA na 600L (zaščita do –39°C). Učinkovit je samo če ga dodajamo gorivu preden le to postane motno (temperatura nad 0°C). Najboljše rezultate dosežemo, če ga dodajamo pri skoraj praznem rezervoarju in potem dotočimo gorivo, s tem dosežemo optimalno mešanje. Hraniti pri temperaturi nad 0°C.

Vsebuje: 
solvent nafta (zemeljsko olje), težka, aromatska; nespecificirani kerozen;
Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo: pri zaužitju lahko povzroči poškodbo pljuč. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hraniti zaklenjeno in izven dosega otrok. Ne vdihavati hlapov. Preprečiti stik s kožo. Po zaužitju ne izzivati bruhanja: takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažno in etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Snov / pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov.


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
06.05.2020. ob 23:46
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
164 -krat