• Vosek za avtomobile - Wax
  • Ne zamudite priložnosti

Vosek za avtomobile - Wax

Cena
14 €
Šifra oglasa: 12760053

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
08
Stanje
novo

Opis oglasa

WAX – Vosek za avtomobile – PERLA Car Cosmetics

Ali želite, da vaš avtomobil po pranju sije kot novo in je zaščiten pred neugodnimi vremenskimi vplivi? Naš izdelek WAX iz linije PERLA Car Cosmetics je tisto, kar potrebujete!

Naš vosek WAX je posebej zasnovan za dodajanje globokih sijajnih odtenkov barvi vašega avtomobila in za nudenje dodatne zaščite pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Njegova edinstvena formula zagotavlja dolgotrajno zaščito in sijaj, ki resnično opazijo!

Uporaba WAX-a je preprosta in učinkovita. Po tem, ko avto operete in sperete, ga še mokrega poškropite z našim voskom. Nato avto sperite z vodo in obrišite. Vaš avtomobil bo bleščeče čist in zaščiten z dolgotrajnim sijajem, ki ga daje naš vosek.

Vendar pa obstajajo nekatera pomembna opozorila pri uporabi našega izdelka WAX.

Izogibajte se uporabi na steklenih površinah, saj lahko povzroči neželeno zamegljenost. Prav tako izdelka ne uporabljajte na vročih površinah ali pod neposrednim soncem, da preprečite nepravilno sušenje ali nastanek lis.

WAX – Vosek za avtomobile PERLA Car Cosmetics – za osupljiv sijaj in dolgotrajno zaščito vašega avtomobila po vsakem pranju!

Ne dovolite, da bi prah, umazanija in škodljivi vplivi okolja zmanjšali sijaj vašega avtomobila. Izberite WAX – Vosek za avtomobile PERLA Car Cosmetics, za najvišjo stopnjo sijaja in zaščite vašega avtomobila.



Za povezavo do varnostnega lista za ta izdelek kliknite .

Spletna povezava

Zemljevid

PERLA CAR COSMETICS

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
21.05.2024. ob 12:52
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
31 -krat

PERLA CAR COSMETICS

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija