Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PREDDELAVEC - KOVACNICA VITANJE - M/Ž

PREDDELAVEC - KOVACNICA VITANJE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10547121

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
OR54280

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PREDDELAVEC - KOVACNICA VITANJE - M/Ž
Naziv delodajalca: UNIOR KOVAŠKA INDUSTRIJA D.D.
Naslov delodajalca: Kovaška cesta 10 , 3214 ZREČE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: STUPAN RENATA, 03 75 78 148, zaposlovanje@unior.com
Opis del in nalog: - NACRTOVANJE, VODENJE, ORGANIZIRANJE IN NADZIRANJE DELA NA SVOJEM DELOVNEM PODROCJU, ZAGOTAVLJANJE OSKRBE DELOVNIH MEST Z MATERIALI, PRIPOMOCKI IN DOKUMENTACIJO, IZVAJANJE OPERATIVNIH DEL V SKUPINI, IZVAJANJE PROCESA KONTROLE IN USPOSABLJANJE SODELAVCEV, UPRAVLJANJE DVIGALA IN ROCNIH TRANSPORTNIH SREDSTEV, INTERNO NAROCANJE MATERIALOV IN DELOVNIH PRIPOMOCKOV, JAVLJANJE IN ODPRAVLJANJE NESKLADNOSTI, VODENJE IN VZDRŽEVANJE POTREBNIH EVIDENC, ZAPISOV TER POROCIL, IZVAJANJE DRUGIH DEL PO NAVODILIH NADREJENEGA, KI SO V SKLADU S STROKOVNO USPOSOBLJENOSTJO IN SO SESTAVNI DEL DELOVNEGA PROCESA TER INTERNIMI AKTI.

UE delovnega mesta oziroma dela: SLOVENSKE KONJICE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: večizmensko
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: SPOSOBNOST OPRAVLJANJA NOCNEGA DELA IN V HRUPU, ZNANJE RACUNALNIŠTVA (MS OFFICE), IZPIT ZA VILICARJA, ZNANJE S PODROCJA VODENJA SODELAVCEV
Prijava je mogoča do: 12.04.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).
Oglas je objavljen
19.01.2023. ob 07:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
100 -krat