Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VODJA SKUPINE POSLUŽEVALCEV STROJEV IN NAPRAV - M/Ž

VODJA SKUPINE POSLUŽEVALCEV STROJEV IN NAPRAV - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10826226

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Velenje, Velenje
Interna številka izdelka
OV85708

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VODJA SKUPINE POSLUŽEVALCEV STROJEV IN NAPRAV - M/Ž
Naziv delodajalca: FORI, FLEKSIBILNO ORGANIZIRANJE RAZVOJNIH IDEJ, D.O.O.
Naslov delodajalca: PREŠERNOVA CESTA 1 A, 3320 VELENJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PLEVNIK JASNA, 03 898 47 00, foritajnistvo@forigroup.com
Opis del in nalog: - PREVZEM DELOVNIH ZADOLŽITEV OD VODJE PROIZVODNJE, PREVZEM DELOVNIH PROSTOROV IN OPREME OD PREDHODNE IZMENE, RAZPOREJANJE IN USKLAJEVANJE DELA MED DELAVCI, VODENJE IZVAJANJA DEL SKLADNO S PREDPISANO TEHNOLOGIJO IN PREDPISI, PRIPRAVA STROJEV, ORODIJ, MATERIALA IN DRUGIH PRIPOMOČKOV ZA DELO, PRIPRAVA OBDELANCEV ZA IZDELAVO, IZBIRA PARAMETRE OBDELAV, SVETOVANJE PRI IZBIRI PARAMETROV OBDELAV, IZVAJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH STROJNIH OBDELAV SKLADNO S PREDPISANO TEHNOLOGIJO IN PREDPISI, KONTROLA TOČNOSTI IZDELAVE GLEDE NA TEH. DOKUMENTACIJO, USPOSABLJANJE DRUGE DELAVCEV ZA IZVAJANJE SPECIALNIH STROJNIH OBDELAV, EVIDENTIRANJE OPRAVLJENEGA DELA IN POTREB MATERIALA ALI DELOV, SPROTNO OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG, KI SO NUJNE IN ZA KATERE JE DELAVEC USPOSOBLJEN, DELO POTEKA V DVEH IZMENAH.

UE delovnega mesta oziroma dela: VELENJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 3 mesece
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Pričakujemo: izobrazba strojne, elektrotehnične, mehatronične ali druge tehnične smeri zaželene izkušnje na podobnih delovnih mestih v proizvodnji organizacijske sposobnosti in sposobnost vodenja vozniški izpit B kategorije. Nudimo: zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve nove pogodbe, konkurenčno in stimulativno plačilo, delo v mednarodnem podjetju z več kot 30 – letnimi izkušnjami v proizvodnji izdelkov iz pločevine in plastike možnost napredovanja lokacija dela: Velenje.

Prijava je mogoča do: 20.04.2023
Poskusno delo: 1 mesec

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).
Oglas je objavljen
23.03.2023. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
21 -krat