NordVpn

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 6747059
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Limbuš
Stanje: novo

Več:

VPN je kratica za Virtual Private Network, kar lahko prevedemo v navidezno zasebno omrežje.
Storitev VPN deluje tako, da se naša naprava najprej poveže z oddaljenim računalnikom (tako imenovanim proxy ali namestniškim strežnikom), prek katerega nato obiskujemo druga spletna mesta.
Razlogov za uporabo VPN je več, najpogostejši pa so skrivanje identitete, skrivanje prave lokacije in zavarovanje brezžične spletne povezave.
Številni uporabniki (glede na to raziskavo že vsak šesti Britanec) nočejo, da bi bilo mogoče slediti njihovim aktivnostim na spletu oziroma jih povezati z njihovo pravo identiteto.
Zgoraj zapisano še posebej velja za dele sveta, kjer je nadzor spletnih povezav stvar vsakdana.
Prikritje prave lokacije je lahko uporabno ne le za to, da uporabnik oteži sledenje njegovemu brskanju po spletu, temveč tudi za dostop do spletnih vsebin, ki v njegovi državi niso na voljo.
Sem spadajo ponudniki pretočnih filmskih in TV-vsebin (netflix) ali glasbe, določeni videoposnetki na YouTubu ali Twitterju, tudi spletišča, ki jih je blokirala vlada (na primer igre na srečo)

Prodajam account za NordVpn ki ga več ne potrebujem. Naročnina pri njih je 3€ na mesec.
Account ima plačano naročnino za 1 leto, toraj prihranite 32€ na leto. Nakup lahko opravimo online saj kupcu posredujem samo email in geslo. Če je kdo v dvomih vam lahko najprej posredujem podatke v računu (seveda dokler ne plačate bom imel tudi jaz dostop do računa samo za mojo varnost)
Za resne kupce cena ni zadnja.

Lokacija oglasa NordVpn
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa