Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAČUNOVODJA - M/Ž

RAČUNOVODJA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10626152

Osnovne informacije

Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
OU64932

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalca: Javni zavod za turizem Dolina Soče
Naslov delodajalca: Rupa 17 , 5230 BOVEC
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: RUTAR ALENKA, ., alenka.rutar@dolina-soce.si
Opis del in nalog: - VODENJE POSLOVNIH KNJIG SKLADNO S PREDPISI IN STANDARDI, KNJIŽENJE POSLOVNIH DOGODKOV, IZDELOVANJE RAZLIČNIH ANALIZ IN POROČIL TER FINANČNIH, DELOVNIH IN RAZVOJNIH PROGRAMOV, OBRAČUNAVANJE PLAČ IN HONORARJEV TER NJIHOVO IZPLAČEVANJE, PRIPRAVA AKTOV S PODROČJA KNJIGOVODSTVA IN RAČUNOVODSTVA TER SVETOVANJE DIREKTORJU, SPREMLJANJE PREDPISOV IN SPREMEMB NA PODROČJIH, POVEZANIH Z RAČUNOVODSTVOM, OPRAVLJANJE DRUGIH RAČUNOVODSKIH DEL (NPR. POPIS OSNOVNIH SREDSTEV, IZVEDBA INVENTUR) TER DEL V ZVEZI Z OBRAČUNOM IN IZPLAČILOM PLAČ, USKLAJEVANJE ANALITIČNE IN SINTETIČNE EVIDENCE, PRIPRAVLJANJE LETNIH POROČIL, PRIPRAVA PODATKOV ZA FINANČNI NAČRT IN LETNO POROČILO TER SESTAVLJANJE BILANC, PREVERJANJE SKLADNOSTI DOKUMENTOV (POGODB, RAČUNOV, POTNIH NALOGOV, ODREDB IPD.) Z VELJAVNIMI ZAKONI IN PREDPISI, KI UREJAJO PODROČJE DELA, OBRAČUN DDV, VODENJE DAVČNE EVIDENCE, UPRAVLJANJE Z DENARNIMI SREDSTVI, VODENJE BLAGAJNIŠKEGA POSLOVANJA, ARHIVIRANJE POGODB, PREGLED IN OBRAČUN UR ŠTUDENTSKEGA DELA, POGODBENEGA DELA TER DELA ZUNANJIH IZVAJALCEV, IZDAJA DOBAVNIC IN RAČUNOV, KOORDINACIJA PRODAJE VSTOPNIC IN KUPONOV, DRUGE NALOGE S FINANČNO
- RAČUNOVODSKEGA PODROČJA, OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG V SKLADU Z ZAKONODAJO, SPLOŠNIMI AKTI ZAVODA IN STROKOVNO USPOSOBLJENOSTJO PO NALOGU DIREKTORJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: TOLMIN
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - zahtevno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogoji: Komunikativnost, organizacijske sposobnosti, sposobnost timskega dela, aktivno znanje slovenskega jezika, znanje uporabe osebnega računalnika in računalniških programov: Word, Excel, internet, e-pošta, elektronsko poslovanje in poznavanje področja družbenih omrežij. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati, ki imajo več izkušenj iz računovodstva in znanje s področja financ. Zaposlitev za določen čas 12 mesecev z možnostjo daljše zaposlitve.
Prijava je mogoča do: 03.04.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
05.02.2023. ob 00:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
37 -krat