Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAČUNOVODJA - M/Ž

RAČUNOVODJA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10741854

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
OV34913

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ROZMAN SARA, 03 703 22 10, sara.rozman@bisol.si
Opis del in nalog: - EVIDENTIRANJE POSLOVNIH DOGODKOV, OBRAČUN DAJATEV, POROČANJE ZUNANJIM INŠTITUCIJAM, ODELOVANJE Z REVIZORJI SKUPINE, PRIPRAVA RAČUNOVODSKIH IZKAZOV, PRIPRAVA PODATKOV ZA POTREBE KONSOLIDACIJE.


UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Drugi pogoji: Osnovno znanje angleškega jezika, druge pomembne sposobnosti in kompetence, med katere sodijo: poznavanje programa Pantheon je prednost, ni pa pogoj, poznavanje davčne zakonodaje, poznavanje računovodskih standardov, samoorganiziranost, sposobnost timskega dela, pripravljenost osvajanja novih znanj, natančnost, zanesljivost in odgovoren odnos do dela. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje z energično ekipo v Latkovi vasi, organizirane družabne dogodke s sodelavci nekajkrat letno, toplo malico znotraj podjetja, interes po dolgoročnem sodelovanju.

Prijava je mogoča do: 01.04.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
04.03.2023. ob 00:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
28 -krat