Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • UDELEŽENEC V OPERACIJI "PODJETNO NAD IZZIVE V LJUBLJANSKI URBANI REGIJ

UDELEŽENEC V OPERACIJI "PODJETNO NAD IZZIVE V LJUBLJANSKI URBANI REGIJ

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9399668

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL43592

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: UDELEŽENEC V OPERACIJI "PODJETNO NAD IZZIVE V LJUBLJANSKI URBANI REGIJI - PONI LUR" - M/Ž
Naziv delodajalca: REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA - LJUBLJANSKE URBANE REGIJE
Naslov delodajalca: Tehnološki park 19 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . RRA LUR, 01 306 19 35, poni@rralur.si
Opis del in nalog: - RRA LUR OBJAVLJA 6. JAVNI RAZPIS ZA VKLJUČITEV DO 11 OSEB S STALNIM ALI ZAČASNIM BIVALIŠČEM V ENI IZMED OBČIN LJUBLJANSKE URBANE REGIJE S POSLOVNO IDEJO V PROJEKT PODJETNO NAD IZZIVE V LJUBLJANSKI URBANI REGIJI. UDELEŽENCI BODO V ŠTIRIH (4) MESECIH REDNE ZAPOSLITVE OPRAVLJALI NASLEDNJE NALOGE: IDENTIFIKACIJA IN RAZVOJ PODJETNIŠKE IDEJE, IZDELAVA POSLOVNEGA NAČRTA, PRIPRAVA MINIMALNO SPREJEMLJIVEGA PRODUKTA IN TESTIRANJE NA TRGU, AKTIVNO SODELOVANJE NA DELAVNICAH OZIROMA USPOSABLJANJIH, SAMOSTOJNO DELO OZ. DELO V SKUPINAH Z NAMENOM FORMIRANJA LASTNEGA PODJETJA TER DRUGE NALOGE, KI JIH DOLOČI DELODAJALEC.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 4 mesece
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno
Drugi pogoji: Več informacij o javnem razpisu, obveznih pogojih in dodatnih informacijah se nahaja na https://rralur.si/projekti/poni-lur/javni-razpis-poni-lur-6-skupina/
Prijava je mogoča do: 06.06.2022

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/administracija/vse-regije).
Oglas je objavljen
08.05.2022. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
79 -krat