Dvojno zložljiv rolator hodulja z naslonom

  • Cena: 60 
  • Šifra oglasa: 7019409
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje: rabljeno

Več:

Lepo ohranjen, zelo dobro zložljiv, lahek (8,4kg) in kakovosten pripomoček za hojo nemškega proizvajalca Trendmobil, model "Lr-x" z mehkim naslonom za hrbet. Okvir njegove nosilne konstrukcije je sodobnega dizajna in je izdelan iz čvrste zlitine lahkega aluminija v svetlo sivi barvi, v kombinaciji s segmenti iz trpežne plastike v črni barvi.
Trendmobil LR-X je potovalni rolator z moderno oblikovanim stilom dvojno zložljivega alu okvirja (prikazano na zadnji 14. fotografiji tega oglasa).

S svojimi uporabnimi nastavitvami za optimalen izkoristek združuje funkcije s pametno zasnovo in prihaja iz napredne generacije rolatorjev. Je izvrstno vodljiv, okreten in stabilen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati sposobnost hoje uporabniku z omejeno gibalno zmožnostjo in s tem povečati njegovo mobilnost. Ni priporočljiv ljudem z motnjami ravnotežja. Primeren pa je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah.

Rolator je postavljen na štiri kolesa. Sprednji kolesi sta večji, zadnji pa nekoliko manjši. Izdelana so iz kakovostne poliuretanske gume brez zračnice, ki so odporna proti predrtju in ne puščajo sledi na talnih oblogah. Prednji kolesi se zavrtita okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi sta s fiksno pozicijo v ravnem položaju. Za brezhibno in gladko vrtenje koles brez odpora pa poskrbijo visokokakovostni in natančni ABEC-7 ležaji.

Prostor med krmilnima ročajema na prednji strani sedeža povezuje zavit, mehko oblazinjen hrbtni naslon, ki služi kot opora hrbta medtem, ko uporabnik rolatorja sedi in počiva na njegovem sedežu.
Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Zavorna kabla sta nemoteče speljana tesno ob okvirju rolatorja in tako ohranjata elegantno obliko pripomočka, sočasno pa uporabnika ne ovirata pri njegovi uporabi. Kadar se zavorni ročici potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada zadnjih koles. Pri vsaki zavori se nahaja kromiran šesterokotni regulacijski nastavek, s katerim se nastavlja moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Na notranji strani obeh zadnjih kolesih sta nameščena prekucna pripomočka na nožni vzvod, ki sta namenjena za lažje premagovanje robnikov in pragov.

Rolator Lr-x ima torej dva anatomsko oblikovana krmilna ročaja z dvema zavorama katera se nastavlata po višini, v 8 stopnjah, od 86 do 102cm višine. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in na komolec. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan.

Rolator ima med krmilnima ročajema nameščen udoben in prostoren sedež za počitek, ki je izdelan v obliki trapeza in je narejen iz mehke a trpežne mreže z visoko gostoto. Na sprednji strani pod sedežem ima nameščeno prostorno nakupovalno torbo z notranjim žepom. Torba je enostavno snemljiva in ima ramenski pas z nastavljivo dolžino.
Za enostavno zlaganje rolatorja je na vrhu njegovega sedeža speljana zanka katero se potegne navzgor, da sprosti varnostni zatič pod sedežem, ter tako omogoči enostavno zlaganje rolatorja v njegovo pokončno-stoječe stanje. Zaradi okvirja kateri dopušča možnost zlaganja vseh štirih koles pa je hramba rolatorja Lr-x optimalno izkoriščena in transport maksimalno olajšan.

Ostale podrobnosti rolatorja:
- skupna širina= 63cm
- skupna dolžina= 68cm
- skupna višina (krmilna ročaja)= od 86 do 102cm
- višina sedeža= 58cm
- dimenzija sedeža= 45 x 23cm
- širina zloženega= 46cm
- skupna teža rolatorja (vključno s torbo in naslonom)= 8,4kg

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)

Preostala aktualna ponudba izdelkov na spodnji povezavi:
https://www.bolha.com/trgovina/medropini

***zaradi trenutnih razmer Medropini s.p. obratuje sicer nemoteno, vendar z ozirom na upoštevanje preventivnih ukrepov, ki omejujejo širjenje virusa Covid-19.***

Stik

MEDROPINI, Rok Pirc s.p.
Naslov
Pot na Novine 2
Mesto in poštna številka
2212 Šentilj v Slov. goricah
Regija
Podravska
Slovenija
Lokacija oglasa Dvojno zložljiv rolator hodulja z naslonom
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa