Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SLUŠNI APARATI BERNAFON ALPHA, POLNILNE BATERIJE IN POLNILEC
  • SLUŠNI APARATI BERNAFON ALPHA, POLNILNE BATERIJE IN POLNILEC
  • SLUŠNI APARATI BERNAFON ALPHA, POLNILNE BATERIJE IN POLNILEC

SLUŠNI APARATI BERNAFON ALPHA, POLNILNE BATERIJE IN POLNILEC

Cena
650 €
Šifra oglasa: 12453602

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Spodnja Šiška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajamo komplet nerabljenih slušnih aparatov BERNAFON ALPHA 1 MNB TR. Kupljena sta bila septembra 2023 v OTOLINEA d.o.o., v Ljubljani. Imamo račun in sta še v garanciji. Na spodnjem linku si lahko pogledate, da gre za res kakovostna aparata. BERNAFON ALPHA združuje dve izjemni tehnologiji v enem hibridnem slušnem sistemu. Povečuje razumevanje govora in udobje poslušanja za najboljši zvok brez kompromisov. Slušni aparat s polnilno baterijo, ki ga je enostavno uporabljati, z uporabo tehnologije Bluetooth® pretaka zvoke neposredno iz pametnih telefonov in številnih drugih zunanjih naprav.

Baterije se ne menjajo in ne kupujejo!!! Gre za model, ki omogoča POLNJENJE baterij na polnilcu, za celodnevno uporabo, vključno s pretakanjem zvoka in telefonskimi klici. Litij-ionske baterije se hitro polnijo v priročnem polnilniku plug & play.

https://bernafon.si/izdelki/slusni-aparati-alpha/

Prosim za klice med 15. in 17. uro. Prevzem v podjetju OTOLINEA d.o.o. v Ljubljani. V Podjetju OTOLINEA vam izdelajo nove ušesne vložke (39,00 €/kos) po meri in vam slušna aparata nastavijo na vaš sluh.

Zemljevid

Oglas je objavljen
05.05.2024. ob 13:47
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
311 -krat