KOREN GOSTINSTVO IN TURIZEM-ŽUŽEMBERK: praznovanja,catering,kosila

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 3640283
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija ponudnika storitve: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Moste

Več:

KOREN GOSTINSTVO IN TURIZEM - košček raja v senci gradu ob prelestni reki Krki

Na idilični lokaciji, tik ob reki Krki in pod gradom Žužemberk, leži Gostinstvo in turizem Koren, prva uradno odprta turistična kmetija na Dolenjskem, saj njihova tradicija sega v leto 1991. Leta 2008 so svojo ponudbo obogatili, se preoblikovali v gostišče, ki se danes ponaša s ponudbo tradicionalnih slovenskih jedi, prenočišč in plažo ob reki Krki.

Ponudba v večini obsega tradicionalne slovenske jedi, specialitete kot so domači skutni štruklji, suhokranjski žlikrofi in dimljene postrvi.

Nudijo tudi prenočišča, šest sob in en apartma, poleg gostišča pa se nahaja še prostor za avtodome. Posebnost gostišča je neposredna bližina plaže ob reki Krki, kjer gosti lahko brezplačno najamejo ležalnike, senčnike in različne športne rekvizite ter kanu in sup desko.

Če vas mika pobeg od primorske vročine, nimate ideje, kam bi peljali svoje najdražje, iščite prostor za oddih, druženje,praznovanja,catering, odlično pojedino ali rekreacijo, za več informacij ali rezervacije lahko pokličite na 031 430 645 ali jim pišete na info@turizem-koren.com.
Spremljate pa nas lahko tudi na naši Facebook strani : https://www.facebook.com/gostiscekoren/

Koren gostinstvo in turizem
Dolga vas 5
8360 Žužemberk

Lokacija oglasa KOREN GOSTINSTVO IN TURIZEM-ŽUŽEMBERK: praznovanja,catering,kosila
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa