Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Robotska kosilnica Gardena Smart Sileno City 500
  • Robotska kosilnica Gardena Smart Sileno City 500
  • Robotska kosilnica Gardena Smart Sileno City 500

Robotska kosilnica Gardena Smart Sileno City 500

Cena
938,80 €
Šifra oglasa: 6046271

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Lastnosti
Idealno za majhne in zapletene travne površine
GARDENA SILENO city kosi velike travne površine popolnoma samodejno, zanesljivo, brez proge in enakomerno. Brez težav opravi z ozkimi prehodi. Polnilno postajo lahko postavite zelo prilagodljivo, skoraj brez omejitev.
Je najtišja
SILENO city z 58 db(A), je v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev polovico manj hrupna. Komaj boste opazili, da je tam.
Je boljši navigator
Z uporabo funkcije CorridorCut vaša robotska kosilnica brez težav kosi ozke prehode in slepe poti do 60 cm. Na koncu slepe poti se robotska kosilnica samodejno obrne in kosi nazaj.
Deluje v vsakem vremenu
Vaša SILENO city je vaš osebni vrtnarski pomočnik, ki opravlja svoje delo v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali navzgor ali navzdoldol, v dežju ali soncu - vaša trava bo vedno lepo pokošena.
Hitro in enostavno nameščeno
Programski pomočnik vam bo pomagal pri namestitvi vaše SILENO city. V intuitivni meni vnesite velikost vaše trate ter želene čase košnje in izračunal vam bo načrt košnje v skladu z delovanjem SILENO city. Zapletenih izračuni in programiranje niso potrebni. Seveda se lahko načrt košnje po potrebi spremeni ali prilagodi.
SensorControl - budno pazi namesto vas
Modeli SILENO city so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligentni rezalni sistem samodejno prilagodi čas košnje na podlagi rasti trave.
Točkovna košnja: Zavrti me!
Funkcija točkovne košnje, spiralna košnja, naredi SILENO city idealno za težko dostopne površine kot so npr. pod trampolinom ali vrtnim pohištvom - kar vam prihrani naporno delo!
Zelo cool
Pametni senzor za mraz zazna temperature blizu točke ledišča in zaustavi načrt košnje, da zaščiti vašo trato.
Enostavno čiščenje
GARDENA SILENO city je konstruirana tako, da enostavno pršenje z vrtno cevjo, ohišje, rezila in kolesa temeljito osvobodi umazanije, prahu in ostankov trave.
Varna in zanesljiva
Mejni kabel določa območje košnje fleksibilno in hkrati zanesljivo - zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določene površine. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ne bo ustavila zaradi ovir. Če kosilnico dvignemo, drugi sklop senzorjev takoj ustavi rezila in tako prepreči poškodbe.
Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 500 m²
Tiha, vsestranska in inteligentna GARDENA SILENO city je idealna za manjše trate. Na košnjo je pripravljena takoj, ko v pomočniku za namestitev vnesete velikost trate, želene neaktivne dni in čas pričetka košnje. Robotska kosilnica sama izračuna potreben čas košnje in načrtuje svoje delo! SILENO s svojo visoko zmogljivostjo in priročno košnjo olajša vaše delo. Zaradi tihega motorja, sosedje sploh ne bodo slišali košnje robotske kosilnice. SILENO city se loti svoje naloge ne glede na vremenske razmerej, pa naj bo sonce ali dež. Travnik je vedno videti brezhibno in negovan. Sistem CorridorCut poskrbi za popolno košnjo tudi v ozkih predelih, kjer je le 60 cm površine. Pokosi tudi mrtve kote in prihrani vaš dragoceni čas. Zahvaljujoč funkciji SensorControl za rast trave, vaša robotska kosilnica sama določi pogostost košnje. Samodejno se glede na višino trave odloči, če je pravi trenutek za košnjo. SILENO city kosi natančno in ohranja pravilno dolžino trave, med tem ko vi uživate v prostem času. Mejna žica določa območje košnje, vodilna žica pa robotsko kosilnico zanesljivo in samodejno usmeri po vseh področjih košnje, skozi ozke predele in nazaj do polnilne postaje. Kosi popolnoma avtonomno, kar za vas pomeni več sprostitve in čas, da resnično uživate v svojem vrtu. Tudi nakloni do 35 odstotkov ne predstavljajo težave za košnjo. SILENO city po košnji enostavno očistite z vrtno cevjo. SILENO city poskrbi, da postane košnja travnika enostavna. Posedite, sprostite se in opazujte, kako robotska kosilnica gara namesto vas. Še vprašali se boste, kako ste lahko sploh živeli brez robotske kosilnice SILENO! Seveda, to je GARDENA.
Pomočnik vas intuitivno vodi skozi začetne namestitve, na voljo pa so tudi videoposnetki z navodili, ki vam bodo pomagali skozi celoten postopek. Če potrebujete dodatno pomoč ali imate vprašanja, se obrnite na naš oddelek za pomoč uporabnikom.
Tehnične specifikacije
Št. izdelka
15002-32
EAN koda:
4078500032650
Produktivnost
Delovno območje
500 m² ±20 %
Polnilni sistem
Avtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju
35 %
Izdelek
Nadzorna plošča
LCD prikazovalnik z nastavitvenim menijem
Timer
Da
Tip ročaja
Integrirano
Napajanje in polnjenje
Tip baterije
Li-Ion
Tipičen čas polnjenja
75 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju
65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi
4 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje
3 pivoting razor blades
Višina reza, najmanj–največ
20-50 mm
Širina košnje
16 cm
Podatki o hrupu
Zagotovljen nivo hrupa
58 dB(A)
Varnostne funkcije
Alarm
Ne
PIN koda
Da
Dvižni senzor
Da
Senzor nagiba
Da
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel
150 m
Klini
200 kosi
Skupne mere
Teža
7.3 kg
 
Reddot Design Award 2018: Winner
Nagrada za oblikovanje "Reddot design award" izvira iz leta 1955 in je sedaj ena izmed svetovno največjih in najprestižnejžih natečajev. Ocenjevalni kriteriji: izjemna in posebna kakovost, prepričljivost in odličnost designa.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/si/izdelki/nega-trate/robotske-kosilnice/sileno-city/967647207/

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
22.01.2021. ob 00:17
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
31 -krat