Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vrtni traktor - kosilnica Husqvarna TC 138L
  • Vrtni traktor - kosilnica Husqvarna TC 138L

Vrtni traktor - kosilnica Husqvarna TC 138L

Cena
2.399 €
Šifra oglasa: 6741262

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Vrtni traktor Husqvarna TC 138L je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor za obdelavo manjših in srednje velikih trat in druga dela okrog hiše.
Vrtni traktor Husqvarna TC 138L je eden manjših traktorjev v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost, ki vam omogočata košenje tudi ožjih prehodov in travnih pasov...
Vrtni traktor Husqvarna TC 138L
 
Vrtni traktor Husqvarna TC 138L je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo manjših in srednje velikih trat in drugo delo okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.
Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TC 138L s primernimi dodatnimi priključki opravlja številna druga dela in naloge. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138L | Glavne prednosti
- nastavljiv drsni sedež
- sistem Air Induction
- zagon brez čoka
- na blatniku ročica za nastavitev košnje
- signal za poln zbiralnik
- žarometi
- števec delovnih ur
- s pedali krmiljen hidrostatični menjalnik
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138L | Tehnični podatki
Motor: HUSQVARNA
Tip goriva: bencin
Moč motorja: 8,9 kW
Menjalnik: hidrostatični
Način košnje: pobiranje/mulčenje
Širina košnje: 97 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 5,7 l
Husqvarna kakovost, Briggs and Stratton motorji
Vrtni traktorji Husqvarna so opremljeni z odličnimi motorji Husqvarna Series, ki so bili razviti posebej zanje. Opremljeni so z oljnim filtrom, tlačnim mazanjem, sistemom proti tresljajem ter samodejnim čokom.
Širok spekter uporabe
Za vrtni traktor Husqvarna TC 138L so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava.
Varnost pri košenju
Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.
Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba
Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.
Vrtni traktor Husqvarna TC 138L je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.
Garancija: 24 mesecev za fizične stranke, 12 mesecev za pravne stranke

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
04.04.2021. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
99 -krat