Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Mi Roborock S5 MAX - Črn

Xiaomi Mi Roborock S5 MAX - Črn

Cena
499 €
Šifra oglasa: 3666507

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Solkan
Stanje
novo

Opis oglasa

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S5 MAX - Črn

Naj bo čiščenje doma enostavnejše in visoko učinkovito
V primerjavi z svojim predhodnikom Roborock S5 MAX nudi nadgrajen sistem za brisanje in pometanje tal, pri čemer je opremljen z večjim 290ml rezervoarjem za vodo in omogoča večjo pokritost območja samega brisanja za več kot 200m2.

Za doseganje boljšega učinka čiščenja in načrtovanja same poti skrbijo super dodelani in prilagodljivi algoritmi kateri izračunajo najučinkovitejšo pot čiščenja po prostorih ob upoštevanju ovir. Visoko natančni laserski senzorji s kar 300 vrtljaji na minuto pa bodo poskrbeli za hitro izmerjeno razdaljo samega prostora.

Edinstvena zasnova omogoča enostavno namestitev ter vzdrževanje rezervoarja za prah in vodo ne da bi pri tem robot prevrnili ali potrebovalli odstranjevati nasprotni rezervoar, prav tako omogoča hitro odstranitev glavne krtače ter pralno zračnega filtra.

Inteligentne nastavitve
Za brisanje in pometanje vašega doma lahko preko aplikacije izberete nastavitve da se očisti samo določen prostor, samo ob določenem času ali samo določen dan v tednu.

Z lahkoto se bo povzpel tudi na preproge od 0,8 do 2 cm višine, zahvaljujoč samodejnemu zaznavanju površine pa avtomatsko preklopil na turbo način sesanja.

Ko bo vaš S5 MAX zaznal da je moč baterije prišla pod 20% se bo samodejno vrnil na polnilno postajo, pri čemer bo ocenil še preostali potreben čas za dokončanje čiščenja samega prostora, in ko bo baterija zadostovala bo le-to izvedel na območju kjer je prej ostal. Prav tako bo ob priključitvi na polnilno postajo avtomatsko izklopil porabo vode s čimer bo zagotovil, da bo le-ta zadostovala za nadaljnje čiščenje.

Konsistenti vodni pritisk zagotavlja enakomerno vlaženje čistilne krpe, poleg selektivne izbire posameznega prostora, ki ga želite očistiti pa boste lahko določili tudi ustrezen pretok in pritisk vode za vsak prostor po sebi.

Da je S5 MAX res izboljšana verzija njegovega predhodnika priča tudi podatek da poleg 2000Pa sesalne moči ima izboljšan hidrostatski zračni kanal, kateri zmanjšuje upor zraka in hkrati poveča absorbcijo prahu.

Avtonomija sesanja: do 2h

Primerno za talne površine: preproge, keramične ploščice, marmorna tla, lesena tla.

Znamka: Xiaomi
Model: Roborock S5 MAX
Barva: Črna
O Izdelku: Rezervoar za prah: 460 ml Rezervoar za vodo: 290 ml Priložena rolo krtača ter stranska krtača.
Material ohišja: ABS plastika
Moč: 2000Pa
Zvok Glasnost: 60dB
Funkcije: Urnik čiščenja, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, Določitev navideznih ovir, Suho in mokro čiščenje, Upravljanje preko aplikacije in daljinskega upravljalnika
Napredne funkcije: SLAM, Samodejno načrtovanje poti
Jeziki: Globalna verzija
Senzorji: LDS (lazer za oddaljenost senzor), senzor proti padcu, proti trčenju, merilnik pospeška, merilnik opravljene poti, kompas, infrardeč senzor
Baterija: 14.4V / 5200mAh baterija iz litija, moč: 58W; Polnilec: vhod 100 - 240V, Izhod: 20V 2.2A
Mere in teža: Teža: 3.5000 kg Mere: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm
Embalaža: 1 x Roborock S5 MAX 1 x Polnilna postaja 1X Napajalni kabel 1 x Rezervar za prah 1 x Rezervar za vodo 1 x Uporabniški priročnik

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.06.2020. ob 13:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
493 -krat