Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P - Bel

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P - Bel

Cena
339 €
Šifra oglasa: 3666426

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Solkan
Stanje
novo

Opis oglasa

Robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P - Bel

Za vse ljubitelje čistega doma brez dodatnega napora je tu nova generacija Xiaomijevih robotskih sesalnikov Mi Robot Vacuum Mop P. Najnovejša generacija se ponaša z odlično sesalno močjo, večjo zmogljivostjo ter možnostjo mokrega brisanja.

Večja zmogljivost čiščenja
Pri zasnovi novega sesalnika so ohranjene klasične linije same blagovne znamke, pri čemer je tudi njegov senzor kot že pri njegovem predhodniku privzdignjen s čimer zagotavlja boljšo orientacijo v prostoru ter lažje skeniranje vašega doma. Mi Robot Vacuum - Mop P je opremljen z 0,3L posodo za prah, ter super zmogljivo 3200 mAh baterijo proizvajalca LG in Panasonic, katera vam omogoča daljšo avtonomijo samega delovanja. Poleg omenjenega, najnovejšemu robotskemu sesalniku ne predstavljajo težave niti ovire do višine 2cm (preproge, kabli,..).

Odlična sesalna moč
Najnovejši robotski sesalnik Mi Robot Vacuum Mop P se lahko pohvali z 2100 Pa sesalne moči, katera zadostuje da le-ta zajame in posesa večino prahu in umazanije v vašem domu, kos pa je tudi dlakam ki jih pustijo vaši hišni ljubljenčki za seboj. Tako kot njegovi predhodniki je tudi Mi Robot Vacuum-Mop P zasnovan tako, da tla s svojim prednjim delom najprej pomete in posesa nato pa z mokro krpo obriše za seboj.

Natančno in učinkovito mokro čiščenje
Z novo zasnovo vodni filter ohranja rezervoar vedno čist in nadzoruje količino vode tako je brisanje primerno in varno tudi za lesene talne obloge, novost na omenjenem področju je tudi v mokrem čiščenju vodnega filtra, s čimer se poveča čas uporabe le-tega prav tako pa se zagotovi da je učinkovitost brisanja vedno na visoki ravni.

Odlična pokritost senzorjev
Da bo vaš dom v celoti očiščen skrbi laserski merilnik razdalje LDS s 360 stopinjskim optičnim bralnikom, kateri kar 1800 krat na sekundo preverja svojo okolico v radiju do 8 metrov, s čemer gleda da izbere najugodnejšo pot čiščenja ves čas. Za večjo in boljšo zmogljivost samega senzorja skrbi procesor R16-J ter glavni procesor Mali 400. Poleg laserskega merilnika razdalje vaš novi robotski sesalnik premore še 11 ostalih večsmernih senzorjev kot so IF senzor, senzor za zaznavanje in preprečevanje padca po stopnicah, trke ob stene / ovire, senzor za zaznambo nizkega stanja baterije in avtomatske vrnite na polnilno postajo, senzor za prenehanje delovanja v primeru blokade ali da nekje obtiči, senzor zaznambe ali so posoda za prah in vodo ter krpa nameščeni, senzor s čimer vas bo opozoril da je način njegovega delovanja napačen,..

Popoln nadzor s pametnim telefonom
Zahvaljujoč Xiaomijevi aplikaciji lahko sedaj ročno upravljate delovanje svojega robotskega sesalnika, spremenite način čiščenja, spremljate njegov položaj prav tako vam aplikacija omogoča vklop in izklop sesanja in ogled dnevnega, tedenskega ali mesečnega plana ki ga je robot opravil.

Primeren za: preproge, keramične ploščice, marmorna tla,...

Pomni: Rezervoarju za vodo ne dodajajte čistil, prav tako proizvajalec priporoča uporabo destilirane vode s čimer se poveča življenjska doba samega proizvoda.

Znamka: Xiaomi
Model: Mi Robot Vacuum Mop P (STYTJ02YM)
Barva: Bela
Material ohišja: ABS
Brezžična povezava: WI-Fi
Moč: 2100 PA
Zvok glasnost: od 69 do 76 db.
Funkcije: Urnik čiščenja, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, Suho in mokro čiščenje, Upravljanje preko aplikacije
Napredne funkcije: SLAM, Samodejno načrtovanje poti
Jeziki: Globalna verzija
Senzorji: 12 skupnih senzorjev: LDS (senzor oddaljenosti ), IF senzor, proti padcu, proti trčenju, žiroskop, merilnik pospeška, senzor nivoja ,samodejna vrnitev na polnilno postajo,...
Baterija: 3200mAh baterija iz litija, moč: 33W Čas čiščenja: do 110min
Mere in teža: Teža: 3.6000 kg Mere: 35.00 x 35.00 x 9.45 cm
Splošno: posoda za prah: 300ml posoda za vodo: 200ml
Vsebina paketa: 1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P 1 x Polnilna postaja 1 x Napajalni kabel 1 x Filter 1 x Čistilna krpa

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
18.06.2020. ob 16:03
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
485 -krat