Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Himalajska solna lučka – Natural
  • Himalajska solna lučka – Natural

Himalajska solna lučka – Natural

Cena
12,63 €
Šifra oglasa: 2612882

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Himalajska solna lučka

Številni ste že slišali za solno lučko. Le redki pa veste za njene pozitivne lastnosti, ki vplivajo na delovanje človeškega telesa.
Lučka čisti zrak in blagodejno vpliva na zdravje. Poleg tega pa omogoča tudi ambientalno osvetlitev prostora.

Sestava

Solna lučka je zdelana iz kamene soli, ki se koplje v Himalaji, Karpatih in drugje. Starost mineralov je med 500 in 700 milijoni let. Solna lučka je ročno izrezana oziroma izklesana iz cele gmote soli. Kameno sol so v preteklosti uporabljali zdravilci za zdravljenje protina, migrene, kožnih izpuščajev in izboljšanje imunosti zaradi njene edinstvene sestave, ki vključuje: železov oksid, glino, ogljikovodik (plinast in tekoč), sadro, ogljik, cink, brom, magnezij, kalcij, selen, železo, kalij, kremen, anhidrit.

Delovanje solne lučke

Solna lučka med delovanjem proizvaja negativne ione natrija, klora in joda. Ti ioni so koristni za človekovo telo. Očistijo zrak, izboljšajo mikroklimo prostora in stabilizirajo čustveno stanje ljudi. Solna lučka nevtralizira elektromagnetno sevanje elektronskih naprav.

Delovanje solne lučke temelji na kombinaciji soli in svetlobe. Električna energija segreva mineral, ki začne s hidriranjem s pomočjo naravne zračne vlage. Prostor se nasiči z negativno nabitimi ioni, zaradi česar se zrak prečisti. Ko je himalajska lučka prižgana, poteka ionizacija prostora.

Solno lučko je mogoče primerjati z ionizatorji zraka, saj pripomore k zdravljenju in preprečevanju bolezni, povezanih z možgani, pljuči in šibkim imunskim sistemom. Kontraindikacije niso bile ugotovljene, saj solna lučka nima negativnega vpliva na človeka in prostor. Lučka, izdelana iz čiste himalajske soli:

spodbuja psihično moč;

lajša utrujenost;

poveča raven vlažnosti v prostoru;

deluje preventivno proti astmi, dermatitisu, sladkorni bolezni, alergijam, sinusitisu, revmatizmu in prehladu;

izboljša presnovo;

uničuje patogene bakterije in glivice;

odpravlja neprijetne vonjave v pisarni ali drugih prostorih.

Kako izbrati solno lučko?

Solne lučke so različnih oblik in barv, zato je včasih težko izbrati pravo. Videz ne vpliva na njene uporabne lastnosti, saj je vsaka solna lučka koristna za zdravje.

Teža solne lučke je zelo pomembna. Lučka, ki tehta 3 kg, je primerna za prostore v velikosti 12 kvadratnih metrov. Za večje prostore je treba uporabiti težje lučke.

Pri nakupu lučko pazljivo preglejte in se prepričajte, da na njej ni razpok ali poškodb. Tudi sijalka mora biti v dobrem stanju. Izbirate lahko med spodnjimi barvami:

bele in svetle lučke pomagajo pri zdravljenju bolezni, čistijo prostor in ga razkužujejo;
rumena barva soli vpliva na žolčnik, trebušno slinavko in stimulira jetra;
oranžna barva pomaga odpraviti psihološke težave;
rdeča barva vpliva pozitivno na srčno-žilni sistem in normalizira prekrvavitev;
lučke iz rjave in rožnate soli pomagajo doseči harmonijo na vseh področjih življenja.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.12.2019. ob 08:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
761 -krat