Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • brezžična nadzorna kamera
  • brezžična nadzorna kamera
  • brezžična nadzorna kamera
  • brezžična nadzorna kamera
  • brezžična nadzorna kamera
  • brezžična nadzorna kamera

brezžična nadzorna kamera

Cena
50 €
Šifra oglasa: 4345028

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Vrtljiva brezžična varnostna kamera 4X Digital Zoom Oddaljeni dostop preko aplikacije kadar koli dostopajte do kamere prek iOS / Android mobilne aplikacije ali http spletnih brskalnikov. Prosimo, upoštevajte: Kamera deluje samo z wifi 2,4GHz, ne podpira 5GHz!

Z možnostjo vrtenja za 355 ° vodoravno in 90 ° navpično lahko ena kamera brez večje omejitve izpolni večjo nadzorno pokritost, zlasti za velike površine.
1080P (Full-HD)
Vsestranski PTZ nadzor 4X digitalni zoom
S širokim vidnim kotom od 90 ° do 100 ° in s 4X digitalnim zoomom omogoča približevanje zaslona na predmete v daljavi, da si ogledate in natančneje določite najboljše ključne podrobnosti.

Preprosta brezžična povezava WiFi vas ne zaplete s kabli. dvojna antena podpira do (30m) WiFi povezave, kar zagotavlja močnejši in stabilnejši prenos signala.

V prizorih z majhno svetlobo bo inteligentni način nočnega vida avtomatiziral belo svetlobo vsakič, ko se zazna premikajoč se objekt, zagotavlja jasnejše in ostrejše slike z dodatnimi podrobnostmi. Ta pomembna funkcija pomaga prepoznati ljudi ali predmete ponoči in zagotavlja boljši kontrast za nadgrajeno odkrivanje in prepoznavanje.

Dvosmerna zvočna funkcija omogoča poslušanje in govorjenje prek kamere. Doma se pogovarjajte s svojimi otroki in starejšimi, se igrajte s hišnimi ljubljenčki ali celo slišite opozorilo, da prestrašite vsiljivce itd.

Spremljanje gibanja, zvočna in svetlobna opozorila
Ko zazna gibanje, bo kamera samodejno zajela in spremljala gibanje, vklopila stroboskop, da prestraši vsiljivca, medtem ko pošilja obvestila na vaš telefon v realnem času. (V aplikaciji lahko vklopite tudi "alarmni ton", da aktivirate glasno sireno.)

Brezžična kamera PTZ ima režo za kartico, ki podpira do 128 GB TF kartice.

PRILOŽENA spominska kartica 32GB

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
24.02.2021. ob 14:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
645 -krat