Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GORENJE BVX150SHS kopalniški ventilator

GORENJE BVX150SHS kopalniški ventilator

Cena
45,90 €
Šifra oglasa: 3110129

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Ventilatorji Gorenje se uporabljajo za prezračevanje stanovanjskih, sanitarnih ali delovnih prostorov, kjer želite preprečiti širjenje vlage ali neprijetnega vonja. Odlikujejo se po enostavni namestitvi, veliki moči odsesavanja in uporabniku prijaznih funkcijah. Namenjeni so stenski vgradnji z odvodom na prosto ali v prezračevalno tuljavo, z zunanje strani pa morajo biti zaščiteni pred kapljajočo vodo, vetrom in dotikom električnih delov. Možna je tudi stropna vgradnja. Vsi elektromotorji, vgrajeni v ventilatorje Gorenje, imajo vgrajeno toplotno varovalko, ki v primeru preobremenitve elektromotor izklopi iz električnega omrežja. Ko se temperatura elektromotorja zniža na normalno vrednost, se toplotna varovalka samodejno vklopi.

Občutljivi na vlago
Ventilator se vključi, ko relativna vlaga v prostoru preseže pred nastavljeno vrednost. Možnost nastavitve znaša med 40% in 90%.

Časovnik
Časovnik omogoča, da ventilator deluje tudi po izklopu stikala. Nastaviti ga je mogoče od 1 do 25 min. Tovarniška nastavitev časovne zakasnitve znaša okoli 3 min.

Učinkovit ventilacijski sistem
Namestitev učinkovitega prezračevalnega sistema je bistvenega pomena, ko želite preprečiti vonj in vlažnost v kopalnici ali drugje. Zmogljivost vgradnih ventilatorjev Gorenje je od 70 do 210 m3 / h, kar pomeni visoko moč odsesavanja zraka in boljši zrak v vaših prostorih.

Tiho delovanje
Ker zaznavajo najmanjše zračno gibanje, so ventilatorji izredno tihi in njihovo delovanje vas ne bo niti najmanj motilo.

Uporabniku prijazno
Ko zrak potuje skozi zračni odvod, se na rešetkah ter na motorju ventilatorja nabira prah. S čiščenjem pokrova in ohišja motorja vsakih šest mesecev do enega leta, je moč odstraniti večino prahu. Vgradni ventilatorji Gorenja so popolnoma enostavni za čiščenje in s tem še bolj prijazni uporabnikom.

Tehnične lastnosti:
- Moč motorja: 25 W
- Količina pretoka zraka: 210 m³/h
- Nivo hrupa: 35 dB(A)re 1 pW
- Število vrtljajev: 1.650 obr/min
- Način vgradnje: stenska/stropna
- Barva: nerjavno jeklo
- Funkcija ventilatorja: časovnik, senzor vlažnosti
- Višina (A): 200 mm
- Globina do zidu (B): 25 mm
- Dolžina odvodne cevi (C): 93 mm
- Premer odvodne cevi (D): 145 mm
- Premer zidne odprtine: 150 mm
- Mere embaliranega aparata (ŠXVXG):19,3 X 12,1 X 20,7 cm


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
25.03.2020. ob 01:00
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
165 -krat