Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SKUPINSKI HABILITATOR V SVZ - M/Ž

SKUPINSKI HABILITATOR V SVZ - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12611342

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
PG02988

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SKUPINSKI HABILITATOR V SVZ - M/Ž
Naziv delodajalca: CENTER ZA USPOSABLJANJE, DELO IN VARSTVO MATEVŽA LANGUSA, RADOVLJICA
Naslov delodajalca: Cesta na Jezerca 17 , 4240 RADOVLJICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SLUŽBA KADROVSKA, 04 537 02 28 , kadrovska@cudv-ml.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE PROGRAMA AKTIVNOSTI ZA ODRASLE IN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA, PROGRAMA VODENJA, VARSTVA IN ZAPOSLOVANJA POD POSEBNIMI POGOJI TER PROGRAMOV DEJAVNOSTI IN ZAPOSLITVE V INSTITUCIONALNEM VARSTVU TER IZVAJANJE VSEBIN RAZISKOVALNEGA DELA Z UPORABO SPECIALNIH ZNANJ, VODENJE DOKUMENTACIJE, NAČRTOVANJE, ORGANIZIRANJE, IZVAJANJE IN EVALVIRANJE INDIVIDUALIZIRANIH IN OSEBNIH NAČRTOV, DEJAVNOSTI PROSTEGA ČASA TER VKLJUČEVANJA V OKOLJE (LOKALNO IN ŠIRŠE), SODELOVANJE Z ZAKONITIMI ZASTOPNIKI IN ZAGOVORNIKI, USTANOVAMI IN LOKALNIM TER ŠIRŠIM OKOLJEM, VODENJE INTERDISCIPLINARNIH TIMSKIH OBRAVNAV, SESTANKOV S STARŠI, DRUGIMI SVOJCI IN LOKALNO SKUPNOSTJO, SKRB ZA AKTIVNO VKLJUČEVANJE IN MOTIVIRANJE UPORABNIKOV TER NJIHOVO VARNOST, SKRB ZA VARNOST UPORABNIKOV, SPREMLJANJE MOŽNOSTI VKLJUČEVANJA V EVROPSKE PROJEKTE, SODELOVANJE V IZVAJANJU EVROPSKIH PROJEKTOV, DRUGA DELA IN NALOGE PO NAVODILIH NADREJENEGA V SKLADU Z VIZIJO CUDV RADOVLJICA IN LETNIM DELOVNIM NAČRTOM.

UE delovnega mesta oziroma dela: RADOVLJICA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno
Drugi pogoji: Od kandidatov pričakujemo magistrsko izobrazbo (druga bolonjska stopnja) oz. visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnja) oz. specializacijo po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja) socialnega dela, psihološke ali biopsihološke smeri, pedagoške smeri in njenih specialnih vsebin, sociološke smeri, zdravstvene smeri delovne terapije z ustrezno specializacijo, znanje 1 svetovnega jezika, opravljen strokovni izpit v skladu z 69. členom Zakona o socialnem varstvu, zahtevnejšo uporabo računalniških orodij in organizacijske ter komunikacijske sposobnosti. Želena znanja so: specialna znanja za delo z osebami z dodatnimi motnjami in specialna znanja posameznih kreativnih področij. Kandidati so dolžni v vlogi navesti elektronski naslov, ki je namenjen obveščanju o neizbiri. Center ima certifikat družini prijazno podjetje. Po izteku pogodbe možnost sklenitve nove pogodbe za nedoločen čas.
Prijava je mogoča do: 30.04.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/socialne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:11
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
27 -krat