SOCIALNI DELAVEC - M/Ž

  • Šifra oglasa: 5303886
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSOCIALNI DELAVEC - M/Ž
Naziv delodajalcaDOM UPOKOJENCEV IN OSKRBOVANCEV IMPOLJCA
Naslov delodajalcaARTO 13, 8293 STUDENEC
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateVALENČAK PETRA, 07 81 61 400, petra.valencak@duo-impoljca.si
Opis del in nalog
  • UVAJALNI IN INFORMATIVNI STIKI PRED SPREJEMOM, SPREJEM VLOG, PRIPRAVA ZA ODLOČANJE, PRIPRAVA ODLOČB, SPREJEM IN POMOČ PRI VKLJUČEVANJU STANOVALCEV, VODENJE SPREJEMA, PREMESTITVE IN ODPUSTA STANOVALCEV, INDIVIDUALNO IN SKUPINSKO DELO S STANOVALCI IN SVOJCI, UREJANJE DOKUMENTACIJE, EVIDENC IN ARHIVIRANJE, SODELOVANJE PRI ORGANIZACIJI KULTURNEGA IN DRUŽABNEGA ŽIVLJENJA V DOMU, IZVAJANJE DELA IN NALOG V SKLADU Z DELOVNIM PLANOM, PO NAVODILU NADREJENEGA.
UE delovnega mesta oziroma delaBREŽICE
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje1 leto
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogojiSposobnost vodenja manjših skupin, komunikativnost, sposobnost presojanja in odločanja, natančnost, zanesljivost, tolerantnost, prijaznost, odzivnost, čustvena stabilnost. Enoizmensko delo. Nadomeščanje dolgotrajne bolniške odsotnosti. Vloge z dokazili (potrdilo o izobrazbi, opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva in izpit iz upravnega postopka) ter z navedbo številke prostega delovnega mesta poslati po pošti.
Prijava je mogoča do25.11.2020
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.