• UČITELJ STROKOVNIH PREDMETOV IN PRAKTIČNEGA POUKA V PROGRAMIH LESARSTV
  • Ne zamudite priložnosti

UČITELJ STROKOVNIH PREDMETOV IN PRAKTIČNEGA POUKA V PROGRAMIH LESARSTV

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12599032

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF97815

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: UČITELJ STROKOVNIH PREDMETOV IN PRAKTIČNEGA POUKA V PROGRAMIH LESARSTVA - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVOD ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA
Naslov delodajalca: VOJKOVA CESTA 74, 1000 LJUBLJANA
Opis del in nalog: - V ZAVODU ZA VZGOJO IN IZOBRAŽEVANJE OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI IZVAJA POUK IN DRUGE OBLIKE VZGOJNO
- IZOBRAŽEVALNEGA DELA NA PODLAGI LETNEGA DELOVNEGA NAČRTA ZAVODA, IZVAJA PRIPRAVE NA POUK, SE SPROTI VSEBINSKO IN METODIČNO PRIPRAVLJA NA DELO OZIROMA PRIPRAVLJA DIDAKTIČNE PRIPOMOČKE ZA DELO Z DIJAKI PO PRAVILIH STROKE. OPRAVLJA TUDI DRUGA DELA IN NALOGE, DOLOČENE S PREDPISI, SKLEPI VODSTVA ZAVODA IN STROKOVNIH AKTIVOV TER OB UPOŠTEVANJU STROKOVNE AVTONOMIJE.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno
Drugi pogoji: Univerzitetna izobrazba (prejšnja) oz. II. stopnja bolonjskega študija področja lesarstva, opravljen strokovni izpit s področja vzgoje in izobraževanja, pridobljena ustrezna specialno pedagoška in pedagoško andragoška znanja (zahtevana specialno pedagoška in pedagoško andragoška znanja si ima kandidat možnost pridobiti po pričetku dela). V skladu s pravilnikom o organizaciji dela in sistemizaciji delovnih mest ZGNL morajo imeti kandidati tudi znanje Slovenskega znakovnega jezika (SZJ) na ravni III. stopnje (kandidat si ima možnost pridobiti znanje SZJ po nastopu dela). Vlogi je potrebno priložiti dokazila o izobrazbi in opravljenem strokovnem izpitu ter morebitno potrdilo o znanju SZJ, potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku zoper spolno nedotakljivost (107.a člen ZOFVI). Kandidat naj na pisni vlogi navede tudi elektronski naslov na katerem je dosegljiv.
Prijava je mogoča do: 23.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/socialne-storitve/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
21.04.2024. ob 00:58
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
19 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija