Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GORENJE IT321BCSC indukcijska kuhalna plošča
  • GORENJE IT321BCSC indukcijska kuhalna plošča

GORENJE IT321BCSC indukcijska kuhalna plošča

Cena
336,20 €
Šifra oglasa: 2231219

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Indukcijska kuhalna plošča GORENJE IT321BCSC 731820 se ponaša z dvema indukcijskima kuhališčema. Kuhalna plošča je širine 30 cm. Najvišja moč kuhališča s funkcijo povečanja moči znaša 3 kW. Prednost kuhalne plošče je v indukcijskih kuhališčih, ki v primerjavi z ostalimi kuhališči porabijo najmanj električne energije.

PowerBoost sistem
Velika pomoč ob pomanjkanju časa.
Inovativna funkcija PowerBoost zagotavlja časovno omejeno pospešeno delovanje kuhališča, ki tako za segrevanje potrebuje manj časa.

Stop&Go
Vzemite si čas za premor, kadarkoli. Funkcija Stop&Go prekine postopek kuhanja, po ponovnem aktiviranju pa nadaljuje z enakimi nastavitvami.

Timer
Nekdo namesto vas gleda na uro. Če iz izkušenj vemo, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko časovno omejitev priprave enostavno nastavimo. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril tudi zvočni signal.

Priklic zadnjih nastavitev
Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev na kuhališču imate na voljo 5 sekund, kar je zelo priročno, kadar kuhate več kot eno jed. V 5 sekundah po nenamernem.

EggTimer
Namen te funkcije je pomoč pri odmerjanju časa za jajca, čaj, rezance ali kar koli drugega. Ni povezana s kuhalnimi polji, ampak deluje neodvisno. Nastavite čas in ko bo potekel, vas bo aparat na to opozoril s posebnim zvočnim signalom. Nikoli več ne boste razkuhali testenin, pretrdo skuhali jajca ali pozabili čajne vrečke v svoji skodelici.

Nastavitve po meri
Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.

Lastnosti:

Širina 30 cm
Upravljanje senzorsko
Število vseh kuhališč 2
Najvišja moč spredaj levo 1.4 kW
Najvišja moč kuhališča zadaj levo 2.3 kW
Barva kuhalna plošče črna
Najvišja moč povečave kuhališča spredaj levo 1.85 kW
Najvišja moč povečave kuhališča zadaj levo 3 kW
Prikaz preostale toplote
Število indukcijskih kuhališč 2
Samodejno zaznavanje velikosti posode da
Globina (proti zadnji steni) 52 cm
Višina (zgoraj-navzdol) 5.4 cm




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
05.03.2020. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
303 -krat