OPERATER NA STROJU ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE - M/Ž

  • Šifra oglasa: 8410748
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaOPERATER NA STROJU ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE - M/Ž
Naziv delodajalcaSTUBELJ proizvodnja in inženiring d.o.o.
Naslov delodajalcaANHOVO 14, 5210 DESKLE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateBIZJAK IZA, 05 331 03 32, finance@stubelj.si
Opis del in nalog
  • UPRAVLJANJE STROJA ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE, KLJUČAVNIČARSKA DELA (REZANJE IN SPAJANJE KOVIN, MONTAŽA STROJEV), ZAŠČITA KOVIN PROTI RJAVENJU IN DRUGA DELA PO NAVODILIH NADREJENEGA.
UE delovnega mesta oziroma delaNOVA GORICA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 12 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje1 leto
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, programiranje - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogojiDelo se sklepa za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.Delo poteka v pozitivnem delovnem okolju, z visoko mero medsebojnega spoštovanja. Nudimo vam možnost osebnega in strokovnega razvoja.
Prijava je mogoča do18.12.2021
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.