Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROKOVNI DELAVEC V PROGRAMU KOVINARSTVA - M/Ž

STROKOVNI DELAVEC V PROGRAMU KOVINARSTVA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12586884

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
PF87239

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI DELAVEC V PROGRAMU KOVINARSTVA - M/Ž
Naziv delodajalca: BODOČNOST PODJETJE ZA REHABILITACIJO IN ZAPOSLITEV INVALIDOV MARIBOR D.O.O.
Naslov delodajalca: Dalmatinska ulica 1 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VOGLAR VESNA, 02 320 6531, kss@bodocnost.com
Opis del in nalog: - ZASLEDOVANJE RAZVOJA TEHNOLOGIJE, PROIZVODOV, MATERIALOV IN UPORABE POMOŽNIH SREDSTEV, PREDPISOVANJE TEHNOLOŠKIH POSTOPKOV, IZDELAVA PREDKALKULACIJ IN KALKULACIJ, IZDELAVA PONUDB, IZRAČUNAVANJE DIMENZIJ, SKICIRANJE, UVAJANJE NOVIH TEHNIČNIH REŠITEV V PROIZVODNJO Z DOLOČANJEM NORMATIVOV MATERIALA IN ČASA, KAKOVOSTNO IN KOLIČINSKO NAROČANJE IN PREVZEMANJE MATERIALA ZA POTREBE PROGRAMA IN REŠEVANJE REKLAMACIJ, USKLAJEVANJE ZALOG MATERIALA S SKLADIŠČEM TER POTREBAMI MATERIALA PO NALOGIH, STANDARDIZIRANJE, TIPIZIRANJE IN ŠIFRIRANJE IZDELKOV, UREJANJE IN ARHIVIRANJE TEHNOLOŠKE DOKUMENTACIJE, VZPOSTAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE STIKOV S POSLOVNIMI PARTNERJI, ANALIZA STIKOV IN POROČANJE O NJIHOVIH REZULTATIH (DOGOVARJANJE O TEHNOLOŠKIH REŠITVAH PROBLEMA), DOGOVARJANJE S KOOPERANTI OZ. PODIZVAJALCI O IZVEDBI DEL ( KVALITETA IN ČASOVNA OPREDELJENOST), PRIPRAVA PODATKOV ZA IZSTAVITEV FAKTUR, POZNAVANJE IN PRIPRAVA POTREBNIH STROJEV IN ORODIJ PRI IZDELAVI IZDELKOV, VODENJE, ORGANIZIRANJE IN NADZIRANJE DELA V PROGRAMU, SVETOVANJE IN STROKOVNO POMOČ PODREJENIM V PROGRAMU, RAZPOREJANJE NALOGOV, USKLAJEVANJE KONTROLO KVALITETE IZDELKOV OZ. IZVEDBE STORITEV, KONTROLO DELOVNIH NALOGOV IN PORABO MATERIALA, REŠEVANJE KOLIČINSKIH IN VREDNOSTNIH REKLAMACIJ, NADZIRANJE OPRAVLJENEGA DELA (SPREMLJANJE IZVAJANJE ORGANIZACIJSKIH PREDPISOV IN REZULTATOV DELA DELAVCEV), VSA DRUGA DELA IN NALOGE PO NALOGU NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 4 leta
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, italijanski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogoji: Organizacijske in vodstvene sposobnosti, kreativnost, sposobnost za timsko delo, natančnost in doslednost, prijaznost. Potrebno je spremljanje zakonodaje, poznavanje novosti, strokovne literature in sprememb s svojega področja, poznavanje DWG programa.
Prijava je mogoča do: 24.04.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/strojnistvo-metalurgija-rudarstvo/vse-regije).
Oglas je objavljen
18.04.2024. ob 00:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
36 -krat