Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Ni KONTAKT & AKAI samples (zvoki) - STATE OF THE ART library
  • Ni KONTAKT & AKAI samples (zvoki) - STATE OF THE ART library
  • Ni KONTAKT & AKAI samples (zvoki) - STATE OF THE ART library

Ni KONTAKT & AKAI samples (zvoki) - STATE OF THE ART library

Cena
49 €
Šifra oglasa: 127368

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Mozirje, Mozirje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Ni KONTAKT & AKAI samples (zvoki) - STATE OF THE ART (Professional CD-rom Library)

-------------------------------------------------------------------- Zbirka zvokov, ki pokriva celoten spekter glasbenih inštrumentov s povdarkom na naravnih akustičnih glasbilih: če iščete izjemno realističen zvok Steinway-a, izvrstna studijska pihala, flavte, lepe violinske in orkesterske zvoke, studijske komplete bobnov, neverjetno realistične akustične in električne kitare, rotirajoče Hammond B-3 zvoke, profesionalne base ... itd,
potem je ta CD-rom prava izbira za vas!

Producent tega CD-roma ja Gregor Zelinsky, ki je prejel GRAMMY AWARD za najboljšega avdio inženerja leta 1992! Že njegovo ime pove samo po sebi dovolj o nekompromisni kvaliteti tega CD-roma.

CD-rom je uporaben na vseh AKAI-evih samplerjih, kot tudi na vseh hard- in -softwarskih samplerjih ki importirajo AKAI-ev format.

CD-ju je priložena pregledna brošura z opisom inštrumentov in pregledno razpredelnico zvokov po partiticijah (kot običajno pri originalnih AKAI-evih CD-jih).

Cena CD-ja: 49.-€, cena novega CD-ja je bila 179.-€. Sem iz Celja. V CE in okolici možna dostava na dom, sicer pa s pošto po povzetju. Tel: 031-822944

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.03.2024. ob 23:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
452 -krat