• AGRONOM - PRODAJNI INŽENIR V FOSFATIH - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

AGRONOM - PRODAJNI INŽENIR V FOSFATIH - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12591287

Osnovne informacije

Lokacija
Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Interna številka izdelka
PF93017

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: AGRONOM - PRODAJNI INŽENIR V FOSFATIH - M/Ž
Naziv delodajalca: TOVARNA KEMIČNIH IZDELKOV D.D.
Naslov delodajalca: ZA SAVO 6 , 1430 HRASTNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MAJDIČ MATEJA, 03 6205 665, 040 799 513, mateja.majdic@tki.si
Opis del in nalog: - PREDSTAVLJANJE IN PRODAJA IZDELKOV DOLOČENEGA PROGRAMA S TEHNIČNO
- TEHNOLOŠKEGA VIDIKA. RAZVOJ OBSTOJEČIH IN NOVIH IZDELKOV IN SODELOVANJE PRI POSKUSNIH PROIZVODNJAH. SPREMLJANJE TRŽNE SPREJEMLJIVOSTI IZDELKOV, PRIDOBIVANJE NAROČIL, UVAJANJE IZDELKOV NA TRGU, SPREMLJANJE KONKURENCE, OBLIKOVANJE PRODAJNIH CEN, PO POTREBI ORGANIZIRANJE ODPREME, ZAGOTAVLJANJE PLAČILA KUPCEV TER ANALIZA TRGA. IZDELOVANJE DOKUMENTACIJE ZA NOVE IZDELKE. DELO NA TERENU IN SVETOVANJE KUPCEM. OSTALA DELA PO NALOGU NADREJENEGA. UPOŠTEVANJE VARNOSTNIH IN OKOLJSKIH PRAVIL IN DOBRIH PRAKS TER SKRB ZA UREJENO DELOVNO OKOLJE. IZOBRAŽEVANJE ZA POTREBE DELOVNEGA MESTA.

UE delovnega mesta oziroma dela: HRASTNIK
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogoji: Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, komunikativnost, kreativnost, pogajalska znanja, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v podjetju, ki se nenehno razvija, uvajanje v delo, stimulativno plačilo, ugodnosti v okviru spodbujanja zdravega življenjskega sloga ( brezplačna rekreacija - bazen, tenis, košarka). Ustrezna izobrazba je inž. agronomije. Možnost dolgoročnega sodelovanja.
Prijava je mogoča do: 02.05.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Trbovlje

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.04.2024. ob 01:15
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
21 -krat

ZRSZ - Območna služba Trbovlje

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija