• TEHNIČNI DELAVEC II - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

TEHNIČNI DELAVEC II - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12147778

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PD50726

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: TEHNIČNI DELAVEC II - M/Ž
Naziv delodajalca: Javni zavod Ljubljanski grad
Naslov delodajalca: Grajska planota 1 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VALENTINČIČ NIKA, 01 306 42 40, nika.valentincic@ljubljanskigrad.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE DEL INFORMACIJSKE PISARNE: POSREDOVANJE SPLOŠNIH INFORMACIJ, INFORMIRANJE OBISKOVALCEV O DELOVNEM ČASU, PRIREDITVAH, IDR., POMOČ PRI VSTOPU IN IZSTOPU IZ KABINE TIRNE VZPENJAČE, IZVAJANJE NAVODIL ZA OBRATOVANJE IN ODGOVORNOST ZA IZPOLNJEVANJE POGOJEV ZA OBRATOVANJE, UPOŠTEVANJE VARNOSTNIH UKREPOV PRI UPORABI NAPRAVE, POMOČ PRI VODENJU DOKUMENTACIJE ZA OBRATOVANJE TIRNE VZPENJAČE (DNEVNIKI OBRATOVANJA
- DNEVNI, TEDENSKI, MESEČNI, POLLETNI, LETNI, DVOLETNI, ŠTIRI LETNI, ŠEST LETNI IN OSEMLETNI PREGLED VRVI OBRATOVALNI PREDPIS KNJIGO O VARNOSTI PROTI POŽARU), UDELEŽBA PRI TEHNIČNIH PREGLEDIH POOBLAŠČENIH STROKOVNJAKOV, POMOČ PRI ODPRAVLJANJU NAPAK NA OPREMI, NAPRAVI, IZVAJANJE POTREBNIH UKREPOV PRI MOTNJAH ALI NESREČAH, IZVAJANJE PERIODIČNIH VAJ REŠEVANJA V PRIMERU ZAUSTAVITVE NAPRAVE, OPRAVLJANJE POSAMEZNIH DEL, POTREBNIH ZA NEMOTENO OBRATOVANJE (SPREMLJANJE POTNIKOV V KABINI, STREŽNIK, INFORMATOR, STROJNIK, BLAGAJNIK, VZDRŽEVALEC), DOSLEDNO UPOŠTEVANJE PREDPISOV VARSTVA PRI DELU IN VARSTVA PRED POŽAROM, PO NALOGU DIREKTORJA OPRAVLJA DRUGE NALOGE V SKLADU Z ZAKONODAJO, SPLOŠNIMI AKTI ZAVODA IN V SKLADU S SVOJO STROKOVNO USPOSOBLJENOSTJO.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: Znanje računalniških programov s področja dela, znanje enega tujega jezika na srednješolski ravni, zdravstvena sposobnost in sposobnost za delo na višini. Delovni čas: dvoizmensko delo, neenakomerno razporejen delovni čas, delo ponoči, delo ob nedeljah, delo ob dnevih, ki so z zakonom določeni kot dela prosti dnevi, stalna pripravljenost. Poskusno delo: 3 mesece
Prijava je mogoča do: 04.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
17.01.2024. ob 02:14
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
27 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija